Her avslører Jan Thomas sin pikante hemmelighet

Kjendisstylisten får latteren til å runge under drikkeleken i «4-stjerners middag». Se video!

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Under mandagens episode av TVNorge-programmet «4-stjerners middag», er det radiopersonlighet Silje Nordnes som inviterer til selskap. 

Gjestene er kjendisstylist Jan Thomas (49), «Idol»-programleder Markus Bailey (23) og blogger Vibeke Klemetsen (40). 

Som underholdning dukker Siljes radiokolleger Ronny Brede Aase og Markus Neby opp og setter gjestene i gang med leken «Jeg har aldri». 

Leken går ut på at Ronny kommer med forskjellige utsagn som starter med «Jeg har aldri...», og dersom noen av gjestene har opplevd det han sier, skal vedkommende ta en slurk fra glasset sitt.

Når Ronny stiller spørsmålet «Jeg har aldri hatt trekant», er Jan Thomas den eneste som tar en slurk, noe som får de andre deltakerne til å bryte ut i latter. 

Den populære stylisten utdyper ikke historien, men henvender seg isteden raskt til Vibeke Klemetsen ved sin side og sier med glimt i øyet at han er overrasket over at hun ikke drakk.

Mens Vibeke og de andre ler, sier han:

- Jeg trodde at Vibeke var en gammel traver. Jeg var helt sikker på at hun hadde vært ute en vinternatt eller to før. Det verste er at jeg tror hun forteller sannheten. Jeg er oppriktig sjokkert.

Se video øverst i saken!

HYGGELIG SELSKAP: Det var god stemning mellom de fire kjendisene i 4-stjerners middag. Her sammen med radiopersonlighetene Markus Neby (t.v) og Ronny Brede Aase (t.h).  Foto: TVNorge
HYGGELIG SELSKAP: Det var god stemning mellom de fire kjendisene i 4-stjerners middag. Her sammen med radiopersonlighetene Markus Neby (t.v) og Ronny Brede Aase (t.h). Foto: TVNorge Vis mer

Oppmerksomhet fra damene 

«4-stjerners middag» hadde sesongstart forrige uke da programleder Stian Blipp (25), programleder Triana Iglesias (33), skuespiller Anne Marie Ottersen (70) og den tidligere NRK-veteranen Torkjell Berulfsen (72) var deltakere.

Senere i sesongen blir også «Ullared»-stjernen Ola-Conny Wallgren (51) å se som deltaker i programmet.

Etter TV-suksessen med «Ullared», «Morgan og Ola-Conny» og «Morgan og Ola-Conny gjør Norge» har den blide svensken innrømmet at han har fått mye oppmerksomhet fra det motsatte kjønn. Til Seoghør.no røper han imidlertid at han ikke forstår årsaken til all oppmerksomheten. 

- Jeg er veldig glad for det, men jeg forstår ikke hvorfor damene liker meg. Jeg synes ikke selv at jeg ser så bra ut, men det er kanskje noe annet de faller for, fortalte den blide svensken. 

Se intervju med Ola-Conny fra «4-stjerners middag»-premierefesten her:

«4-stjerners middag» går mandag til torsdag kl. 19.30 på TVNorge.

LES OGSÅ: - Jeg forstår ikke hvorfor damene liker meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer