Her avslører hun om hun er forelsket

En og en halv måned etter at hun giftet seg med en ukjent mann på TV, letter «Gift ved første blikk»-Annabelle på sløret overfor venninnene.

SEOGHØR.NO: Annabelle Bauer (28) og Vebjørn Tveiterås (28) var ett av tre par som i oktober giftet seg foran TVNorge-kameraene uten å ha møtt hverandre før.

I serien sier parene ja til å leve sammen som mann og kone i en måned, før de bestemmer seg for om de skal skilles, eller fortsette med ekteskapet.

Tidligere har ett av parene, Camilla Blom Aarnes fra Tofte og Thomas Wulsch fra Drammen, avslørt at eksperimentet ikke gikk som de håpet.

De valgte å gå hvert til sitt etter 22 dager.

I onsdagens program er det Annabelles tur til å avsløre hva hun føler for ektemannen.

I en samtale med to venninner sier 28-åringen at hun ikke er forelsket i Vebjørn.

HAR LEVD SOM MANN OG KONE: Vebjørn Tveiterås og Annabelle Bauer har levd som mann og kone i en måned etter at de giftet seg uten å kjenne hverandre. Foto: TVNorge
HAR LEVD SOM MANN OG KONE: Vebjørn Tveiterås og Annabelle Bauer har levd som mann og kone i en måned etter at de giftet seg uten å kjenne hverandre. Foto: TVNorge Vis mer

- Jeg er ikke forelsket. Det er faktisk et lite stykke igjen. Jeg er glad i ham, men det er blitt så mye hverdag at det har lagt litt demper på forholdet.

Jobben sliter på forholdet

Annabelle sier at en av grunnene til at forholdet ikke har utviklet seg som hun håper, er at Vebjørn har vært mye borte fra henne på grunn av sin jobb.

- Han jobber ekstremt mye. Nå for tiden står jeg opp alene og legger meg alene. Han er sjelden hjemme før sånn elleve-tolv-ett. Sånn vil jeg ikke ha det.

Vebjørn sier i en samtale med en kamerat at han har tenkt mye på balansen mellom jobb og forhold.

- Jeg ville kunne jobbe færre timer, men det må ikke bli «fake» heller. Jeg kan jo ikke gjøre det bare for å «please» henne. Hvor mye må jeg ofre, og hvor mye synes jeg er greit uten å ofre noe.

Uenige om orden i hjemmet

Tidligere har Vebjørn avslørt til Seoghør.no at hans ordenssans også ble en utfordring for paret.

GIFTET SEG PÅ TV: Slik så det ut da Vebjørn og Annabelle ble gift på TV. Foto: TVNorge
GIFTET SEG PÅ TV: Slik så det ut da Vebjørn og Annabelle ble gift på TV. Foto: TVNorge Vis mer

Det var også den største utfordringen for det ferske ekteparet.

- Jeg er veldig ryddig, mens Annabelle ikke tar alt det like nøye som meg. Da hun gjorde ting som i mine øyne var «feil», ble jeg irritert. Men det var jo egentlig ikke feil, det var følelsene mine som kom innenfra som sa det var feil. Det var noe jeg jobbet med, og noe vi snakket om.

«Gift ved første blikk» ser du onsdager på TVNorge onsdag kl. 20.30.

LES OGSÅ: Giftet de seg virkelig på ordentlig