Her avslører hun hvem hun stemte på

Sarah Jessica Parker prydet brystet med presidentkandidatens navn.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Sarah Jessica Parker (47) gjør mer enn bare å shoppe på fritiden. I tillegg til filmkarrieren og et hektisk familieliv er skuespilleren svært politisk engasjert.

Natt til onsdag ble valgresultatet i USA offentliggjort og Parker har i forkant oppmuntret amerikanere til å stemme. Tirsdag viste hun hvem som er hennes kandidat. Da paparazzien knipset bilder av stjernen på gaten i New York, spurte de Parker hvem hun stemte på. Hun var tydelig forberedt på spørsmålet og åpnet skinnjakken for å avsløre en Obama-t-skjorte. 

- La meg være i fred. Gå å stem, oppfordret Parker fotografene. 

Det kom ikke som en stor overraskelse at Barack Obama var Sarahs valg. Hun har flere ganger støttet presidenten i intervjuer og har spilt inn en egen reklamevideo for ham. I sommer inviterte Parker kjendisvenner til en middag til inntekt for Obamas kampanje.  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Mammas små sjarmtroll  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer