FORETREKKER SKJEGG: «Game of Thrones»-stjernen gjestet fredag «Senkveld» på TV 2 sammen med «The Vikings»-stjernen Thorbjørn Harr. Mens Harr har fjernet skjegget etter endt TV-innspilling, vil ikke Hivju barbere sge hver dag. Torsdag viste han en festlig «klippesituasjon» for fansen på YouTube. Foto: FameFlynet Norway
FORETREKKER SKJEGG: «Game of Thrones»-stjernen gjestet fredag «Senkveld» på TV 2 sammen med «The Vikings»-stjernen Thorbjørn Harr. Mens Harr har fjernet skjegget etter endt TV-innspilling, vil ikke Hivju barbere sge hver dag. Torsdag viste han en festlig «klippesituasjon» for fansen på YouTube. Foto: FameFlynet NorwayVis mer

Her avslører Hivju sin skjegg-hemmelighet

Den norske «Game of Thrones»-stjernen overrasket fansen med festlig video.

SEOGHØR.NO: Kristofer Hivjus (35) kraftige, røde skjegg er blitt et verdifullt varemerke etter at han fikk rollen som Tormund Giantsbane i sukssesserien «Game of Thrones».

Hivju, som dukket opp i TV-seriens 3. sesong, er nå aktuell i den 4. sesongen av publikumsvinneren.

Fredag kveld gjestet han «Senkveld» på TV 2, og fortalte om hvorfor han lar skjegget gro.

- Det er mest fordi jeg syns det er uorganisk å ta et barberblad og skjære meg i ansiktet hver dag. Det er mer organisk å bare se seg i speilet og så: «hmm», og så gå videre, et svar som vakte humring i TV-studio.

På spørsmål fra programleder Harald Rønneberg om han bruker mye tid på å stelle skjegget, hadde Hivju et like originalt svar.

- Njaa, i løpet av en måned, så bruker jeg vel cirka mellom 15 og 32 sekunder på det skjegget.

Og torsdag denne uken delte «Kraftidioten»-skuespilleren en video med fansen på YouTube, der han muligens demonstrerer disse sekundene i praksis.

I den festlige videosnutten for man se en tilsynelatende alvorstynget Hivju, som med dramatisk røst erklærer at «tiden har kommet for å klippe skjegget».

Den etter alt å dømme «nervepirrende» stunden som følger for TV-stjernen, viser en kvinnelig frisør som forsiktig stusser skjegget hans med en barbermaskin.

Og resultatet av den lynraske friséringen? Se den betryggende lite oppsiktsvekkende forandringen på «Game of Thrones»-kjekkasen i videoen nedenfor:

LES OGSÅ: Hvem er heitest med skjegg?