Her avslører Hivju sin skjegg-hemmelighet

Den norske «Game of Thrones»-stjernen overrasket fansen med festlig video.

FORETREKKER SKJEGG: «Game of Thrones»-stjernen gjestet fredag «Senkveld» på TV 2 sammen med «The Vikings»-stjernen Thorbjørn Harr. Mens Harr har fjernet skjegget etter endt TV-innspilling, vil ikke Hivju barbere sge hver dag. Torsdag viste han en festlig «klippesituasjon» for fansen på YouTube. Foto: FameFlynet Norway
FORETREKKER SKJEGG: «Game of Thrones»-stjernen gjestet fredag «Senkveld» på TV 2 sammen med «The Vikings»-stjernen Thorbjørn Harr. Mens Harr har fjernet skjegget etter endt TV-innspilling, vil ikke Hivju barbere sge hver dag. Torsdag viste han en festlig «klippesituasjon» for fansen på YouTube. Foto: FameFlynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kristofer Hivjus (35) kraftige, røde skjegg er blitt et verdifullt varemerke etter at han fikk rollen som Tormund Giantsbane i sukssesserien «Game of Thrones».

Hivju, som dukket opp i TV-seriens 3. sesong, er nå aktuell i den 4. sesongen av publikumsvinneren.

Fredag kveld gjestet han «Senkveld» på TV 2, og fortalte om hvorfor han lar skjegget gro.

- Det er mest fordi jeg syns det er uorganisk å ta et barberblad og skjære meg i ansiktet hver dag. Det er mer organisk å bare se seg i speilet og så: «hmm», og så gå videre, et svar som vakte humring i TV-studio.

På spørsmål fra programleder Harald Rønneberg om han bruker mye tid på å stelle skjegget, hadde Hivju et like originalt svar.

- Njaa, i løpet av en måned, så bruker jeg vel cirka mellom 15 og 32 sekunder på det skjegget.

Og torsdag denne uken delte «Kraftidioten»-skuespilleren en video med fansen på YouTube, der han muligens demonstrerer disse sekundene i praksis.

I den festlige videosnutten for man se en tilsynelatende alvorstynget Hivju, som med dramatisk røst erklærer at «tiden har kommet for å klippe skjegget».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer