<strong>VAR MODELL:</strong> - Jeg er 198 centimeter høy, og av det er én meter ben. Ifølge dette byrået hadde jeg svært flotte ben, derfor fikk jeg dem barbert, sprayet og overtrukket av kvinnestrømper, sier Jostein Pedersen til Seher.no. Foto: TVNorge
VAR MODELL: - Jeg er 198 centimeter høy, og av det er én meter ben. Ifølge dette byrået hadde jeg svært flotte ben, derfor fikk jeg dem barbert, sprayet og overtrukket av kvinnestrømper, sier Jostein Pedersen til Seher.no. Foto: TVNorge Vis mer

Her avslører han sin ukjente fortid

- Det er en dypt bevart hemmelighet, sier Jostein Pedersen.

Publisert
Sist oppdatert
Se video av da Jostein Pedersen tok i bruk Linnis strippestang nederst i saken!

SEHER.NO: Denne uka er det den tidligere MGP-kommentatoren Jostein Pedersen, Linni Meister, samt de tidligere idrettsutøverne Anette Bøe og Jim Martinsen som utgjør firerbanden i «4-stjerners middag».

Torsdag er det Jostein Pedersens tur til å varte opp de tre andre. Men det er mer enn maten som vekker oppmerksomhet når Pedersen inviterer til fest.

Mens de alle fire sitter rundt bordet tar han nemlig frem et gammelt bilde av seg selv, og forteller om sin ukjente fortid som modell for kvinnestrømper.
 
- Jeg var en av de mest etterspurte modellene i byen på den tiden. Men ikke på grunn av det du ser her, sier han i programmet, mens han peker på bildet.

Til Seher.no avslører Pedersen at han på 1980-tallet, da han var i 20-årene, gjorde det beingodt som modell.

- Jeg gikk nedover Karl Johans gate i Oslo sammen med en kamerat da jeg ble stoppet av en moden dame som spurte om jeg hadde vurdert å bli modell. Hun ga meg visittkortet sitt og sa at det ikke var snakk om å være «vanlig modell». Da tenkte jeg porno med en gang. Men så sa hun at jeg hadde usedvanlig lange ben, sier han til Seher.no.

Som den tidligere MGP-kommentatoren selv sier det var han «ung og gal». Derfor bestemte han seg for å ta kontakt med kvinnen. Til slutt endte han altså opp som modell for strømpebuksemerket «Elizabeth».
 
- Jeg er 198 centimeter høy, og av det er én meter ben. Ifølge dette byrået hadde jeg svært flotte ben, derfor fikk jeg dem barbert, sprayet og overtrukket av kvinnestrømper.

Jostein Pedersen var strømpebuksemodell i mellom tre og fire år. Selv mener han at mange kvinner skulle ønske at de hadde like flotte ben som menn har.

- Kvinner misunner alltid menns ben. Menn har en flott kurve på bena, som kvinner misunner.

- Tjente du mye på denne modellkarrieren?

- Det var veldig godt betalt, ja, sier Pedersen, som innrømmer at han ikke helt klarte å holde seg da Linni Meister var den som satt ved siden av ham under middagen.

- Dette er en dypt bevart hemmelighet, men jeg kunne ikke dy meg da jeg satt der med Linni. Jeg tror hun ble imponert. Men jeg er imponert av henne også, hun er veldig profesjonell i forhold til modellyrket sitt, mener han.

I torsdagens «4-stjerners middag» klarer ikke Linni helt å holde latteren tilbake etter å ha fått servert en historie av det saftige slaget.

- Han har vært strømpebuksemodell! Jeg er så glad for at dette er den siste middagen, for jeg lurer på hva han ville sagt i morgen. Det dukker jo opp nye ting hele tiden, sier hun i programmet.

«4-stjerners middag» sendes på TVNorge mandag til torsdag 19.30. Se Seher.nos TV-guide her.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slik har du aldri sett Northugs kjæreste

Se video av da Jostein Pedersen tok i bruk Linnis strippestang her:[obj:media:9553]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer