Her avslører han Karis verste side

Én ting irriterer Egor Filipenko med sin finaleklare dansepartner. Se video!

VERSTE EGENSKAP: Etter å ha tilbragt utallige timer sammen denne høsten har Kari Traa og dansepartner Egor Filipenko blitt godt kjent med hverandre. Nå avslører han hennes verste side. Foto: Anders Myhren/ Seher.no.
VERSTE EGENSKAP: Etter å ha tilbragt utallige timer sammen denne høsten har Kari Traa og dansepartner Egor Filipenko blitt godt kjent med hverandre. Nå avslører han hennes verste side. Foto: Anders Myhren/ Seher.no. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Egor Filipenko  avsløre Kari Traas verste egenskap nederst i artikkelen! 

SEHER.NO: Den tidligere OL-vinneren Kari Traa skal lørdag kjempe mot artisten Atle Pettersen om å stikke av med seieren under finalen i årets sesong av «Skal vi danse».

Det er dermed liten tvil om at Kari har imponert både de fire dommerne og publikum med sine dansetrinn denne høsten, men ifølge hennes dansepartner Egor Filipenko har hun også noen negative sider.

Etter å ha tilbragt utallige timer sammen de siste månedene, avslører Egor nå Karis verste egenskap.
 
- Hun er så vimsete. Vi kan stå der og pirke på trinnene, og så går vi og tar en kaffe. Når vi kommer tilbake har hun helt glemt  hva vi har holdt på med de tre siste timene. Det samme er det under sending. Hun kan ha en fantastisk energi, og plutselig begynner hun å gå feil vei, sier Egor Filipenko til Seher.no.

Men til tross for at Kari er av det vimsete slaget, er Egor godt fornøyd med Voss-jentas innsats denne høsten.

- Jeg er alltid stolt. Hver sending og hver dag, uansett. Kari leverer. De siste tre-fire gangene har jeg vært superfornøyd. Hun er dødsflink. Jeg bare gleder meg til neste uke, sier Egor.


Se hele intervjuet nederst i saken.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det er nok ikke avtalt at jeg skal vinne dette


Se Egor Filipenko  avsløre Kari Traas verste egenskap her:[obj:media:10318]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer