SVARTE JA: Kim Biensø innrømmer at han har hatt guttesex - på TV! Foto: TVNorge
SVARTE JA: Kim Biensø innrømmer at han har hatt guttesex - på TV! Foto: TVNorgeVis mer

Her avslører han guttesex på TV

- Det er vel kanskje ikke så bra å sitte på TV og snakke om noe slikt, sier "Sannhetens øyeblikk"-deltageren.

SEHER.NO: TVNorge-programmet "Sannhetens øyeblikk" har vekket meget sterke reaksjoner i den norske befolkningen. Sist uke gikk blant annet Gunnar Bodahl-Johansen ved Institutt for journalistikk hardt ut mot TVNorge-konseptet, som han mener trår langt over grensen.

Forrige uke avslørte bergensjenta Hilde-Gunn Gaustad at hun har stjålet penger fra jobben og at hun har vært utro mot kjæresten sin. Denne gangen er det derimot Kim Biensø (34) sin tur til å sitte i stolen foran programleder Stein Johnsen. Ansikt til ansikt med sin bror, samt sin nåværende kone Jeanette må han innrømme meget kontroversielle deler av sitt liv...

- Ingen hemmeligheter
"Har du noen gang hatt sex med en mann", er bare ett av spørsmålene Biensø må svare på. Og svaret får hele salen til tydelig å måpe.

- Ja, svarer han konstant, mens Jeanette ser sitt snitt til å avsløre enda flere detaljer.

- Det stemmer jo ikke helt. Han har hatt sex med to menn! sier hun i programmet.

Til Seher.no forteller Kim - kanskje noe overraskende for mange - at han ikke syntes det var spesielt tøft å avsløre noe slikt gjennom et TV-program.

- Nei da, det gikk helt fint, det. Jeg hadde snakket med Jeanette på forhånd, så vi har ingen hemmeligheter for hverandre. Men samtidig lærte vi nok hverandre bedre å kjenne, det var en positiv opplevelse, sier han.

- Prøvd det nok nå
Verre var det derimot i forhold til hans bror. Hemmelighetene mellom dem var nemlig flere.

- Jeg og broren min kjenner hverandre godt, og før vi dro til studio sa han at han tvilte på at han ville bli overrasket av noe. Da jeg var ferdig, innrømte han at han ble overrasket av fire eller fem spørsmål. Men han bli ikke sint på meg eller noe, forsikrer Biensø, som opprinnelig kommer fra Danmark.

- Hvordan føles det å sitte på TV og fortelle om dine seksuelle opplevelser med menn?

- Det er vel kanskje ikke så bra å sitte på TV og snakke om noe slikt. Men jeg har filosofi om at man ikke vet hvordan ting oppleves før man har opplevd det. Men dette skjedde jo før jeg ble sammen med min nåværende kone, det var mens jeg var gift med eks-kona, forteller Kim, som aldri fortalte henne om episoden mens de var gift.

- Nei, jeg har aldri fortalt henne om det. Jeg så på det som en mulighet for sex, sex-livet med eks-kona var trist og dødt.

- Ga det mersmak?

- For å si det sånn: Jeg tror nok jeg har prøvd det nok nå...

- Alt skal prøves...
Kona Jeanette forteller til Seher.no at hun ikke reagerte det minste da Kim fortalte henne den noe oppsiktsvekkende guttesex-historien.

- Jeg stoler hundre prosent på mannen min, hvis ikke er man jo sjanseløs i et forhold. Det var ikke noe problem i det hele tatt. Jeg tenker på samme måten som ham - om at alt skal prøves, mener hun.

- Vil det si at du har hatt jentesex?

- Dette handler jo ikke om meg! Men som sagt, selv mener jeg jo at alt skal prøves, smiler hun.

"Sannhetens øyeblikk" ser du på TVNorge tirsdager klokka 20.30.

Har du et kjendistips? Tips oss
her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Her avslører hun utroskapet på TV!