Her avslører de hverandres uvaner

Karpe Diem-gutta er aktuelle med deres tredje plate...Se video!

PLATEAKTUELLE: Chirag og Magdi i Karpe Diem er for tiden aktuelle med deres tredje album «Aldri Solgt En Løgn».  Foto: Anders Myhren/Seher.no
PLATEAKTUELLE: Chirag og Magdi i Karpe Diem er for tiden aktuelle med deres tredje album «Aldri Solgt En Løgn». Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Se videointervju med Karpe Diem-gutta nederst i saken!

Den norske hip hop-duoen Karpe Diem er i disse dager aktuelle med deres tredje album «Aldri Solgt En Løgn». Og singelen «Ruter» gjør det allerede stort på hitlistene.

Dette er imidlertid langt fra første gang Chirag Rashmikant Patel (25) og Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid (25) fra Oslo har suksess

Guttas forrige album «Fire Vegger» nådde platinastatus og doblet salgstallet fra forrige utgivelse.

I tillegg vant de Spellemannsprisen for beste hip hop-gruppe i 2008.

Denne våren og sommeren kommer gutta til å være travle med platepromotering og konserter. Men selv om de tilbringer nesten hver eneste time hver eneste dag sammen, er de ikke lei hverandre riktig enda.

- Nei, jeg er ikke lei Magdi, humrer Chirag når Seher.no møter duoen foran Stortinget i forbindelse med plateslippet.

- Vi klarte faktisk å dra på ferie sammen. Vi var i India en måned. Det var jo litt unaturlig for meg å dra til India med noen andre enn han da, legger en smilende Magdi til.

Selv om de ikke er lei hverandre, innrømmer Chirag at det blir litt krangling iblant.

- Det er jo masse krangling og uenigheter og sånne ting da. Vi er jo ganske forskjellige ofte i de låtene vi vil gjøre. Så de låtene som kommer på Karpe Diem-skiva, er der jeg og Magdi møtes likt, sier han, og avslører  samtidig at de ofte er svært uenige.

- Magdi er jo hypp på å gjøre ting jeg anser som helt mongo, så jeg kan ikke være med på det. Og jeg har lyst til å lage låter hvor han sier «du er ikke stolt av dette om tre år». Så Karpe Diem-låtene er liksom der vi møtes på en felles plattform.

25-åringen innrømmer også at hip hop-makkeren har noen irriterende uvaner.

- Han er irriterende fornuftig da, sier han, og ser nervøst bort på Magdi, som kommer med et kjapt tilbakesvar.

- Chirag er ikke så fornuftig da. Det er vel det. Og så biter han negler og rister og gjør alle de standard uvanene. En av oss må jo snakke piss, humrer han.

«Aldri Solgt En Løgn» er i salg fra mandag 19. april. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:- Ikke send oss truser!

Se videointervju med Karpe Diem-gutta nedenfor:[obj:media:8534]