Her avkrefter hun det én gang for alle

Popstjernen slår tilbake mot graviditetsryktene.

INGEN BABYKUL: Beyoncé hadde ingen tegn på babykul på magen, da hun deltok på smykkelansering i New York tirsdag kveld.  Foto: Stella Pictures
INGEN BABYKUL: Beyoncé hadde ingen tegn på babykul på magen, da hun deltok på smykkelansering i New York tirsdag kveld. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Popstjernen Beyoncé Knowles (29) har vært offer for en rekke graviditetspekulasjoner de siste månedene.
 
Flere amerikanske medier, deriblant Us Weekly, har hevdet at 29-åringen og rapperektemannen Jay-Z venter deres første barn sammen, og senest i oktober skapte saken store overskrifter verden rundt. 
 
Både Beyoncé og Jay-Z (40) har benektet ryktene, og avvist at de planlegger en familieforøkelse. Og i oktober stilte også popstjernens mamma, Tina Knowles, opp hos talkshowstjernen Ellen DeGeneres og avfeide det hele som «tull». 

- Jeg har hørt det, men jeg er her for å oppklare ryktene: Det er ikke Beyoncé som er gravid, det er meg, sier Tina spøkefullt til Ellen, før 56-åringen understreket at datteren ikke venter barn:

- Nei, det er ikke sant. Ikke akkurat nå. Med alle ryktene burde jeg hatt 5-6 barnebarn nå

Beyoncé selv har også gjort flere tiltak for å vise at hun ikke er gravid, blant annet å ikle seg svært tettsittende kjoler.

Tirsdag deltok hun på Lorraine Schwartz' 2B Happy Jewelry lansering på Lavo i New York, og 29-åringen hadde tatt på seg en avslørende hvit kjole, som viste frem hennes svært så flate mage, skriver The Sun. 

«Sweet Dreams»-sangerinnen fortalte også at hun har fått nok av alle babyryktene.

- Det er vel del av det å være kjendis tipper jeg. Så langt har de sagt at jeg er gravid rundt åtte ganger, så jeg begynner å bli vant til det, sa stjernen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Klare for foreldrerollen