Her avgjøres «Mesternes mester» på tideler

- Ikke bittert, sier Sune Wentzel, som ble nummer to.

HER AVGJØRES DET: Tor-Arne Hetland treffer blink tideler før Wentzel gjør det. Foto: NRK
HER AVGJØRES DET: Tor-Arne Hetland treffer blink tideler før Wentzel gjør det. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter en ekstremt jevn finale, var det Tor-Arne Hetland (38) som ble årets vinner av «Mesternes mester». Det gjorde han etter å ha slått Sune Wentzel (40) i den avgjørende konkurransen. Finalen ble avgjort på høydramatisk vis da Hetland traff blink med pil og bue tideler før Wentzel. Men Wentzel synes ikke tapet var bittert.

- Nei, det var ikke bittert. Det var en veldig spennende finale der det svingte frem og tilbake, og vi var tett på hverandre. Jeg aksepterer utfallet rett og slett fordi han treffer før meg, som betyr at han er bedre enn meg. Det ville vel blitt ramaskrik i det tradisjonelle Norge om en frisbee-utøver hadde slått en langrennsstjerne, sier han humoristisk til Seoghør.no.

Den tidligere frisbee-stjernen sier det ikke tok ham lang tid å fordøye tapet.

- Jeg brukte ti sekunder på å fordøye tapet. Alt i alt hadde jeg en veldig bra tur. Det var morsomt å være med, sammen med en herlig gjeng. Til slutt ble jeg nummer to, og det er jeg kjempefornøyd med.

Hetland vant mange konkurranser gjennom hele «Mesternes mester», og viste at han var en farlig konkurrent. Seoghør.no har vært i kontakt med Tor-Arne Hetland, som ikke ønsker å snakke om «Mesternes mester»-seieren.

- Tor-Arne er absolutt en verdig vinner. Det kommer tydelig fram at han fortsatt er en atlet. Han er fysisk sterk, utholdende, har god koordinasjon og er veldig allsidig. Det siste imponerte meg. Han er absolutt en dyktig kar, sier Wentzel om Hetland.

Nå takker han NRK og Rubicon for å ha fått sjansen til å vise fram seg selv og frisbee-sporten for det norske publikum.

- Jeg har definitivt fått mye mer oppmerksomhet etter at «Mesternes mester» kom på TV, og jeg synes det er veldig hyggelig for frisbee-sporten sin del at den blir eksponert. Det er takket være programmet.

PS: Roar Strand (42) ble nummer tre i «Mesternes mester», etter at han ble eliminert i den nest siste konkurransen..

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ekspert: - Sune har en fordel

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer