Her åpner leopardungen øynene for første gang

Noe søtere enn dette skal du lete lenge etter.

SEOGHØR.NO: Denne utrolig nydelige leopardungen ble født den 7.mars på en dyrepark i Florida.

Nå får den pleie døgnet rundt, frem til han kan gå rundt selv om noen uker. Leopardungen er nemlig av den ekstremt sjeldne arten treleopard.

Pleierne fant fort ut at det var en liten gutt på 300 gram.

NYDELIG: Denne treleoparden er kun én av 87 av sin art i verden. Foto: Splash News / Dave Parkinson/ All Over Press
NYDELIG: Denne treleoparden er kun én av 87 av sin art i verden. Foto: Splash News / Dave Parkinson/ All Over Press Vis mer

Da den lille gutten fikk seg en dusj under springen, ble alle hans sanser vekket, og han åpnet de små øynene sine for aller første gang.

LITEN: Leopardungen veide bare 300 gram da han ble født. Foto: Splash News / Dave Parkinson/ All Over Press
LITEN: Leopardungen veide bare 300 gram da han ble født. Foto: Splash News / Dave Parkinson/ All Over Press Vis mer

Utrydningstruet

Pleierne på Lowry Park Zoo i Tampa fikk dermed et svært sjeldent syn. Ungen er nemlig av en art som er svært utrydningstruet.

Den jaktes på for den flotte pelsen og sine tenner og bein, som benyttes i østlig medisin. Den taper også terreng som følge av avskogning og tap av habitat.

NYDELIG: Pleierne i dyreparken i Florida fikk seg litt av et syn da denne søte leopardungen åpnet øynene for aller første gang. Foto: Splash News / Dave Parkinson/ All Over Press
NYDELIG: Pleierne i dyreparken i Florida fikk seg litt av et syn da denne søte leopardungen åpnet øynene for aller første gang. Foto: Splash News / Dave Parkinson/ All Over Press Vis mer

Det er nå kun 87 treleoparder i verden, ifølge dyreparken.

LES OGSÅ: Dyrene som har blitt stjerner

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.