Her annonserer hun feil vinner

«Australias Next Top Model»-verten tabbet seg ut på direktesendt TV... Se video!

TABBE: Sarah Murdoch annonserte feil vinner på direktesendt TV. Kelsey Martinovich brøt ut i tårer da hun ble kåret til australias neste «Top Model», men dette skulle vise seg å være en feiltagelse. Amanda Ware (til venstre) gikk til slutt seirend Foto: Youtube/Foxtel
TABBE: Sarah Murdoch annonserte feil vinner på direktesendt TV. Kelsey Martinovich brøt ut i tårer da hun ble kåret til australias neste «Top Model», men dette skulle vise seg å være en feiltagelse. Amanda Ware (til venstre) gikk til slutt seirend Foto: Youtube/Foxtel Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se kåringen av «Australias Next Top Model» nederst i saken!

SEHER.NO: Det ble pinlig for både seere og deltagere da «Australias Next Top Model»-verten Sarah Murdoch annonserte feil vinner på direktesendt TV.

Produsentene av showet ga Murdoch feil navn, idet hun skulle annonsere vinneren. Dermed ble 19-åringen Kelsey Martinovich kåret til Australias neste «Top Model», men så ble det plutselig stille...

- Jeg vet ikke hva jeg skal si akkurat nå. Jeg kjenner meg litt kvalm, beklager dette. Åh, herregud. Jeg vet ikke hva jeg skal si. Det var virkelig et uhell. Det er Amanda. Jeg beklager. De ga meg feil navn, stammet Sarah Murdoch.


Så den virkelige vinneren var altså Amanda Ware (18), som kommer til å få en modellkontrakt med byrået Pricilla. Hun vil også bli å se i reklamekampanjer for Levis - til en verdi av 147.000 kroner. I tillegg vant hun en Ford Fiesta Zetec, og 118.000 kroner i lommepenger.

Litt av en pris å gå glipp av med andre ord.

Like etter sendingen gikk kanalen Foxtel ut med denne uttalelsen:

- Sarah taklet det som var en svært vanskelig situasjon på en ytterst profesjonell måte. Amanda og Kelsey stod helt likt under avstemmingene i kveld. Vi beklager til Kelsey for feilen, og Foxtel vil sende henne til New York i tillegg til å gi henne 118.000 kroner.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Rundere former i «Top Model»Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer