Her ankommer han festen i joggedress

- Jeg er nok den mest sporty her, sier Rein Alexander.

SEOGHØR.NO: Lørdag kveld var «Skal vi danse»-sirkuset i gang for i år. Elleve kjendiser fikk svingt seg på dansegulvet, og enkelte gjorde det naturlig nok bedre enn andre.

Rein Alexander måtte steppe inn kun en drøy uke før premieren, da Tom Nordlie trakk seg. Før sending avslørte han at han slet med smerter før dansedebuten, og da deltagere og dommere skulle feire seg selv etter vellykket sending, ankom artisten i joggedress.

- Jeg tror nok jeg er den mest sporty her. Jeg er kledd for anledningen som du ser, fortalte Alexander til Seoghør.no i det han entret festen.

Eirik Søfteland ankom premierefesten sammen med kjæresten, Mia Helene Lindborg (22). Hun lot seg imponere av kjærestens ferdigheter på parketten.

- Han overrasket veldig. Jeg hadde ikke sett han danse i det hele tatt. Han var knallflink. At Nadya har klart å lære han å danse, er kjempebra. Det blir ikkenoe sjalusi, jeg må bare takke henne for det hun har gjort, sier hun til Seoghør.no.

En som derimot ikke var spesielt imponert, var tidligere deltager Lars Bohinen. Han kom sammen med sin tidligere dansepartner Alexandra Kakurina.

- Jeg synes det var variert. Jeg er litt mer kritisk enn Alexandra.

Linda Johansen var sint på seg selv etter å ha vist seg fram på TV-skjermen.

- Jeg er veldig sinna på meg selv. Jeg hadde det for gøy, og ble altfor ivrig. Så syntes jeg at jeg var kjempeflink, men dommerne var ikke enig. Men sånn er det, sier hun.

Se video fra premierefesten øverst i saken!

LES OGSÅ: - Beklager hvis jeg fornærmet noen