Nicklas Bendtner:

Her ankommer den volds­tiltalte fotballstjernen retten

Risikerer flere års fengsel.

MÅ I RETTEN: Fotballstjernen Nicklas Bendtner møtte i formiddag opp i retten i København. Video: Danske Se og HørVis mer Vis mer
Publisert

I september ble den danske Rosenborg-spilleren Nicklas Bendtner (30) siktet for vold mot en taxisjåfør i København, der taxiselskapet hevdet at fotballspilleren brakk kjeven til sjåføren etter en kveld på byen.

Senere i høst ble både Bendtner og sjåføren tiltalt, men begge nekter straffskyld, ifølge dansk TV 2. Rettssaken mot ham startet i Københavns byrett i dag, og fotballstjernen kan risikere flere års fengsel dersom han blir dømt. I tillegg henger både ryktet hans og karrieren i en tynn trå.

Rundt klokken ni i dag tidlig ankom den danske stjernen retten, sammen med sin advokat Anders Nemeth. Ikledd stripete dress, frakk og et rutete slips, hastet han inn, og sa lite til pressen. Han var derimot ikke fremmed for å dra på smilebåndet mens han var på vei inn i rettssalen.

Risikerer fengsel

- Alt som kan sies er allerede sagt, sa Bendtner kort.

Se video øverst i artikkelen!

30-åringen er tiltalt etter den danske straffelovens paragrafer 247 del to og paragraf 244. Danske Se og Hør skriver at han potensielt sett kan risikere en fengselsstraff på 4,5 år dersom han skulle bli dømt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer