Kristin Gjelsvik:

Henvist til MR: - Må ta det på alvor

Nylig måtte influenseren legges inn på sykehuset etter en massiv hodepine.

VIXEN: Kristin Gjelsvik avslørte romanse på rød løper. Reporter: Jenny Emilie Aas. Foto: Luna Lea Vis mer
Publisert

Årets Vixen Awards gikk av stabelen fredag kveld, og Se og Hør har slått av en prat med flere kjendiser.

En av de oppmøtte er influenser Kristin Gjelsvik (36). Hun forteller til Se og Hør at hun ser veldig fram til en hyggelig aften med alle de andre som er til stede på prisutdelingen.

For kort tid siden kunne Gjelsvik dele med sine 216 000 følgere at hun måtte ta en tur til legevakten. Hun endte opp på sykehuset, og legene fryktet at hun hadde hjerneblødning.

Heldigvis viste det seg å gå bra denne gangen, men 36-åringen avslører overfor Se og Hør at hun ikke er helt ferdig med hodeproblemene riktig ennå.

Må til MR

- Det var veldig spesielt å være i en sånn «worst case» eller «best case» tilstand, forteller hun om sykehusinnleggelsen og forklarer at legene sa det kunne være en hodepine eller en hjerneblødning.

- Du føler deg litt dum når du går inn på akuttmottaket, men de må ta det på alvor.

Videre forklarer Gjelsvik at hun ikke er helt «friskmeldt» av legene.

VINNER: Kristin Gjelsvik viste få tegn til selvhøytidelighet da hun vant serien «Bjuda På». Nå skal hun endelig få premien sin. Foto: Dennis Appelong. Vis mer

- Jeg har blitt henvist til MR, fordi de er fortsatt ikke helt tilfredse med det de fant ut, eller ikke fant ut av, sier hun og fortsetter:

- Så får vi se da, hva som skjuler seg eller ikke skjuler seg oppi hodet. Det nytter ikke å grave seg ned for noe man kanskje ikke har, så jeg må bare leve livet, sier hun smilende.

Hyller Tinder

Ryktene har også svirret rundt Gjelsviks kjærlighetsliv i kjølvannet av samlivsbruddet fra Dennis Poppe Thorsen (31). Hun bekrefter at hun har møtt en spesiell mann, men omtaler han ikke som kjæresten sin.

- Jeg trives veldig godt med han - han er alt man kan drømme om, pluss litt til.

- Hvordan møttes dere?

- Tinder! Tinder, jenter, det er den beste appen man kan bruke. Mange av mine venninner som har ektemenn har møtt dem på Tinder. Jeg hyller den appen.

LES OGSÅ: - Ingen som kan såre meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer