Hentet vielsesattest i hemmelighet

- De gifter seg denne uken.

BRYLLUP I VENTE?: Bryllupsryktene svirrer nå kraftigere enn noensinne rundt Evan Rachel Wood og Jamie Bell, etter at de to plukket opp en vielsesattest i Beverly Hills tirsdag. Foto: All Over Press
BRYLLUP I VENTE?: Bryllupsryktene svirrer nå kraftigere enn noensinne rundt Evan Rachel Wood og Jamie Bell, etter at de to plukket opp en vielsesattest i Beverly Hills tirsdag. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespilleren Evan Rachel Wood (25) - kjent fra blant annet TV-serien «True Blood» - har nektet å si noe om helst om forholdet til Hollywood-kollegaen Jamie Bell (26), etter at flere medier i januar skrev at de to hadde forlovet seg.

Nå ser det imidlertid at det kun er snakk om kort tid før Evan blir en gift kvinne, etter at paret tirsdag hentet sin vielsesattest i Los Angeles, ifølge nettsiden Radaronline.

Kilder nær paret sier til nettsiden at bryllupet skal stå allerede i løpet av denne uken.

De to - som møtte hverandre første gang da de spilte i musikkvideoen til Green Day-sangen «Wake Me Up When September Ends» i 2005, skal ha sett svært forelsket ut da de hentet vielsespapirene sammen.

- De ventet i kø sammen med andre folk og holdt hender. En gang lente Jamie seg over og kysset Evan. De så veldig lykkelige ut! sier et øyenvitne til Radaronline.

Ingen av de to filmstjernene har foreløpig kommentert den siste episoden.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg var livredd for å date jenter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer