Hentet TV-teamet da krangelen startet

- Det er mye som ikke blir vist på skjermen, innrømmer «Farmen»-deltageren.

VILLE FILME ALT: - Vi hentet kamerateamet da diskusjonen startet. Og jeg synes det er ganske viktig, vi er tross alt på øya blant annet for å lage god TV, sier Leif Birger Mækinen til Seher.no. Foto: TV 2
VILLE FILME ALT: - Vi hentet kamerateamet da diskusjonen startet. Og jeg synes det er ganske viktig, vi er tross alt på øya blant annet for å lage god TV, sier Leif Birger Mækinen til Seher.no. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: I mandagens episode av TV 2-programmet «Farmen» var det duket for en meget opphetet diskusjon mellom Silje Trosten Johnsen (23) og hennes stefar, Leif Birger Mækinen (53). 

Plutselig brøt nemlig levenet ut mellom 23-åringen og Leif Birger. Eller skjedde det egentlig så plutselig?

I krangelen som oppsto ga Silje sterkt uttrykk for misnøye med at Leif Birger hadde endret oppførselen sin - spesielt i forhold til henne - etter at Tore William Arvesen forlot konkurransen.

Det hele endte i at Tana-jenta stormet ut av rommet.

- Selv synes jeg at det bare var en bitteliten diskusjon. Vi hadde vært sammen på gården i nærmere åtte uker, så jeg så ikke på det som et stort problem. Vi måtte bare renske lufta, sier 53-åringen til Seher.no.

På TV så det ut som om den høylytte feiden var ganske så spontan. Men ifølge Mækinen, bestemte de to seg for å hente kameraer og TV-team slik at seansen ble foreviget på film.

- Ja, vi hentet kamerateamet da diskusjonen startet. Og jeg synes det er ganske viktig, vi er tross alt på øya blant annet for å lage god TV. Mye blir nemlig ikke vist på skjermen, ettersom kameraene ikke er til stede hele tiden, forteller han.

- Hvordan reagerte TV-teamet da dere hentet dem?

- De ble selvfølgelig fornøyde, de. Men poenget er at jeg og Silje aldri har brydd oss om kameraene. Derfor er det også lett at Silje blir framstilt som en bitch, mens folk tror at hun er det. Flere av de andre deltagerne passet på å snakke når kameraene ikke var der, mener Leif Birger, som likevel ikke lar seg provosere av akkurat det.

- Det får være opp til hver enkelt...

I onsdagens «Farmen»-episode ble det klart at Silje Trosten Johnsen og hennes stefar hadde skværet opp. Samtidig valgte denne ukas storbonde, Simon Fjeld Mengaaen (21), Eirik Fønstelien (24) til førstekjempe. På grunn av at det er så få mannlige deltagere igjen i programmet, er det allerede nå klart at motstanderen hans blir Leif Birger.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

«Farmen» ser du på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Brøt reglene under Farmen