«90 Day Fiancé»:

Hentet sin nyfødte sønn i Ukraina

Realityparet fikk barn via surrogati.

NYBAKTE MOR: Paret fikk hjelp til å hente ut sønnen fra Ukraina. Foto: Skjermdump Instagram/ Anna-Marie Campisi
NYBAKTE MOR: Paret fikk hjelp til å hente ut sønnen fra Ukraina. Foto: Skjermdump Instagram/ Anna-Marie Campisi Vis mer
Publisert

Denne uken kunne Anna-Marie Campisi (39) og Mursel Mistanoglu (39) dele gladnyheten om at de har fått sitt første barn sammen. Fra før av har Campisi de tre barna Joey, Gino og Leo fra et tidligere forhold.

Ekteparet, som deltok i sesong syv av den populære realityserien «90 Day Fiancé», delte bilder av sønnen på Campisis Instagram-profil.

«Mursel og jeg er glade for å kunngjøre fødselen av sønnen vår! Gokhan John Han ble født 4/11/22, fem uker for tidlig. Han har det fantastisk! Bare en liten fyr på 2,5 kg og 45 centimeter», lyder teksten til bildene av den nyfødte.

Flere medier omtaler saken, deriblant E! News.

SLO AN: Rosemarie Vega og Ed Brown ble et populært par å følge og gikk viralt etter opptredenen i «90 Days Fiancé». Nå snakker Rose ut om livet etter programmet. Video: Rød Løper/Discovery+. Vis mer

Surrogatmoren blir av Campisi beskrevet som en «fantastisk kvinne» og deler at alt står bra til med henne.

Realityparet har vært åpen med følgerne sine på Instagram om reisen deres med surrogati. Det var i juli i fjor at de kunne dele at de skulle sende ned tre av embryoene deres til Ukraina.

Campisi og Mistanoglu møttes via nettet i en gruppe for entusiastiske birøktere. I dag driver de selskapet «Beauty And The Bees Honey» hvor de selger honning og velværeprodukter.

BUSINESSPARTNERE: Ekteparet driver selskap sammen. Her på en messe. Foto: Skjermdump Instagram/ Anna-Marie Campisi
BUSINESSPARTNERE: Ekteparet driver selskap sammen. Her på en messe. Foto: Skjermdump Instagram/ Anna-Marie Campisi Vis mer

- Evig takknemlig

Videre i innlegget hyller Campisi organisasjonen «Dynamo Project» som hjalp dem å få hentet hjem sønnen. Mens Mistanoglu måtte bli igjen i Polen, dro Campisi alene inn i Ukraina i følge med organisasjonen.

«De har hjulpet et flertall av mennesker i Ukraina til å komme seg ut av byer, de har flyttet på surrogater og babyer. Vi vil være evig takknemlig for dem!» skriver Campisi om organisasjonen.

PUPPESTUNT: To kvinner fra USA la ut en video på Instagram hvor de hadde malt sine halvnakne kropper i det ukrainske og det russiske flagget. Video: Instagram Vis mer

Samtidig som Campisi dro inn i det krigsfylte landet, fikk far Mistanoglu hjerteproblemer og måtte bli hentet av ambulanse.

Det viste seg å ikke være alvorlige problemer, og paret ble gjenforent dager etter.

I kommentarfeltet har tusenvis av følgere skrevet lykkønskninger til det nybakte foreldreparet.

FOLKEHELT: Slik endte komikeren Volodymyr Zelenskyj opp som ukrainas president. Video: AP/Youtube/Reddit/Telegram. Reporter: Magnus Paus / Dagbladet TV Vis mer

«Wow, for en historie. Gratulerer og jeg er så glad på dine og Mursels vegne. Jeg er også stolt av å si at landet mitt var en del av denne glade avslutningen. Sender masse kjærlighet», skriver en og referer til Polen.

«For en historie å fortelle lille Gokhan John når han vokser opp!» skriver en annen.

LES OGSÅ: Deler ærlig bilde av mammakroppen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer