«90 Day Fiancé»:

Hentet sin nyfødte sønn i Ukraina

Realityparet fikk barn via surrogati.

NYBAKTE MOR: Paret fikk hjelp til å hente ut sønnen fra Ukraina. Foto: Skjermdump Instagram/ Anna-Marie Campisi
NYBAKTE MOR: Paret fikk hjelp til å hente ut sønnen fra Ukraina. Foto: Skjermdump Instagram/ Anna-Marie Campisi Vis mer
Publisert

Denne uken kunne Anna-Marie Campisi (39) og Mursel Mistanoglu (39) dele gladnyheten om at de har fått sitt første barn sammen. Fra før av har Campisi de tre barna Joey, Gino og Leo fra et tidligere forhold.

Ekteparet, som deltok i sesong syv av den populære realityserien «90 Day Fiancé», delte bilder av sønnen på Campisis Instagram-profil.

«Mursel og jeg er glade for å kunngjøre fødselen av sønnen vår! Gokhan John Han ble født 4/11/22, fem uker for tidlig. Han har det fantastisk! Bare en liten fyr på 2,5 kg og 45 centimeter», lyder teksten til bildene av den nyfødte.

Flere medier omtaler saken, deriblant E! News.

Surrogatmoren blir av Campisi beskrevet som en «fantastisk kvinne» og deler at alt står bra til med henne.

Realityparet har vært åpen med følgerne sine på Instagram om reisen deres med surrogati. Det var i juli i fjor at de kunne dele at de skulle sende ned tre av embryoene deres til Ukraina.

Campisi og Mistanoglu møttes via nettet i en gruppe for entusiastiske birøktere. I dag driver de selskapet «Beauty And The Bees Honey» hvor de selger honning og velværeprodukter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.