«Kompani Lauritzen: Tropp 2»

Hentet i ambulanse

- Skjønte at noe måtte ha gått galt, erkjenner «Tropp 2»-deltakeren.

«TROPP 2»: Det går galt da Patrick Åteigen skal slåss mot "Bob". Video: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mandagens episode av «Tropp 2» er det endelig klart for deltakernes første dag som aspiranter. Her blir Patrick Åteigen (28) satt på prøve i det han havner i en slåsskamp med en «Bob».

TV 2 omtalte saken først.

«TROPP 2»: Det blir vanskelig for Aksel da han får beskjed om at han ikke får ha med seg rettetang inn på militærleieren. Video: TV 2. Reporter: Celina Morken Vis mer

I matsalen legger Åteigen merke til at «Bob-en» så intenst bort på han, og på vei tilbake til kasernen kommer han mot 28-åringen.

- Det ble håndgemeng, dytting og skuffing. Han var en sterk kar, og jeg liker å tro at jeg er en sterk kar. Så ble det bare for mye, sier Åteigen til nettstedet.

Under slåsskampen endte Åteigen opp med å takle «Bob-en» og til slutt faller hjelmen hans også av. Slåsskampen blir til slutt avsluttet.

SKADET: Slåsskampen endte på sykehuset for «Bob-en». Foto: Matti Bernitz/TV 2
SKADET: Slåsskampen endte på sykehuset for «Bob-en». Foto: Matti Bernitz/TV 2 Vis mer

- Jeg husker at det kom en lyd, og da jeg snudde meg så jeg at hjelmen hans hadde falt av. Han virket helt stiv i kroppen, og jeg skjønte at noe måtte ha gått galt.

Under episoden får «Bob-en» spørsmål om det er i nakken det gjør vondt.

-Ja, og så stråler det som faen ned i venstrehånden, svarer han.

Samtidig som Åteigen blir sendt inn på kasernen, blir Bob-en hentet i ambulanse.

- Legen ringte AMK, og vedkommende ble fraktet i ambulanse til sykehus i Molde slik at det kunne gjøres grundige undersøkelser av nakken. Det ble tatt CT, og etter alle undersøkelser var gjennomført var det ikke tegn til skader eller noe alvorlig som følge av fallet, forklarer pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, til nettstedet.

«TROPP 2»: Dag Otto Laurtizen insisterer på å kjøre beltebil. Det går ikke helt etter planen. Video: TV 2 Vis mer

I episoden kommer det tydelig frem at Åteigen ikke mente å skade «Bob-en» og at han ble svært preget av hendelsen. Han tok det så innover seg at han vurderte å trekke seg fra programmet.

LES OGSÅ: - Følte jeg feilet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer