Heather Locklear:

- Hentet av ambulanse etter arrestasjonen

Slo en politimann som prøvde å skille henne fra familien.

TUNG TID: TV-stjernen Heather Locklear har hatt noen vanskelige måneder. Her fra bedre tider med datteren Ava på rød løper i 2012. Foto: NTB Scanpix.
TUNG TID: TV-stjernen Heather Locklear har hatt noen vanskelige måneder. Her fra bedre tider med datteren Ava på rød løper i 2012. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag kveld ble den trøblete Hollywood-stjernen Heather Locklear (56) arrestert etter at hun skal ha angrepet en politibetjent og ambulansepersonell, melder People.com.

Det var et familiemedlem som ringte nødnummeret 911, og Locklear var svært beruset og kranglet med familie og venner da politiet kom til stedet.

Heather skal ha slått en politimann som prøvde å skille henne fra familien, og da sykebilen kom og hun ble lagt på båre, skal hun ha sparket en av ambulansepersonellet.

56-åringen ble først fraktet til sykehus for å undersøkes og deretter til politistasjonen hvor hun ble siktet for de to voldshendelsene, skriver nettstedet.

Bare timer etter at hun betalte kausjon for å komme ut av fengsel, rykket ambulanser ut til hennes adresse i Thousands Oaks. De fikk beskjed om at det dreide seg om en overdose, ifølge TMZ. Dette er ennå ikke bekreftet.

I dag tidlig kom det en oppdatering i saken. En kilde sier til TMZ at Heathers tilstand nå er stabil, og at hun får nødvendig behandling for øyeblikket.

Nyheten om arrestasjonen kommer bare en uke etter at skuespilleren ble fraktet til sykehus for psykiatrisk evaluering etter etter å ha truet med å skyte seg selv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer