Heather Locklear:

- Hentet av ambulanse etter arrestasjonen

Slo en politimann som prøvde å skille henne fra familien.

TUNG TID: TV-stjernen Heather Locklear har hatt noen vanskelige måneder. Her fra bedre tider med datteren Ava på rød løper i 2012. Foto: NTB Scanpix.
TUNG TID: TV-stjernen Heather Locklear har hatt noen vanskelige måneder. Her fra bedre tider med datteren Ava på rød løper i 2012. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag kveld ble den trøblete Hollywood-stjernen Heather Locklear (56) arrestert etter at hun skal ha angrepet en politibetjent og ambulansepersonell, melder People.com.

Det var et familiemedlem som ringte nødnummeret 911, og Locklear var svært beruset og kranglet med familie og venner da politiet kom til stedet.

Heather skal ha slått en politimann som prøvde å skille henne fra familien, og da sykebilen kom og hun ble lagt på båre, skal hun ha sparket en av ambulansepersonellet.

56-åringen ble først fraktet til sykehus for å undersøkes og deretter til politistasjonen hvor hun ble siktet for de to voldshendelsene, skriver nettstedet.

Bare timer etter at hun betalte kausjon for å komme ut av fengsel, rykket ambulanser ut til hennes adresse i Thousands Oaks. De fikk beskjed om at det dreide seg om en overdose, ifølge TMZ. Dette er ennå ikke bekreftet.

I dag tidlig kom det en oppdatering i saken. En kilde sier til TMZ at Heathers tilstand nå er stabil, og at hun får nødvendig behandling for øyeblikket.

Nyheten om arrestasjonen kommer bare en uke etter at skuespilleren ble fraktet til sykehus for psykiatrisk evaluering etter etter å ha truet med å skyte seg selv.

Saken fortsetter nedenfor.

Det var søndag 17. juni at politiet også fikk en telefonsamtale fra et bekymret familiemedlem.

«Ifølge båndopptaket fra telefonsamtalen hevdet innringeren at Heather oppførte seg ustabilt og truet med å skade seg selv. Innringeren sa at Heather prøvde å finne en pistol slik at hun kunne skyte seg», skrev TMZ sist uke.

Locklear ble da fraktet til sykehus for vurdering.

Et par dager etter hendelsen, uttalte Heathers eks-forlovede og tidligere «Melrose Place»-kollega Jack Wagner (58) følgende til Extra:

- Hør her, vi har alle våre problemer. Det er ingen som kan si noe annet. Jeg ber for Heather. Jeg er utrolig glad i henne og familien hennes, og jeg håper virkelig hun klarer å komme til bunns i dette og snu livet sitt til det bedre. Jeg elsker henne til døde, sa han, ifølge Us Weekly.

Saken fortsetter under bildet.

BEKYMRET: I 2007 innledet Locklear et forhold til skuespiller-kollega Jack Wagner. De to var også forlovet en kort periode i 2011. Foto: NTB Scanpix
BEKYMRET: I 2007 innledet Locklear et forhold til skuespiller-kollega Jack Wagner. De to var også forlovet en kort periode i 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Havnet i slåsskamp

Arrestasjonen og sykehusinnleggelsen kommer knappe fire måneder etter at politiet rykket hjem til Hollywood-stjernen sist.

I slutten av februar mottok de en melding om husbråk hos Locklear.

Da politiet dukket opp i hennes hjem i Thousand Oaks i California, var det full slåsskamp mellom henne og kjæresten, Chris Heisser.

Ifølge People, som fikk innsyn i politidokumenter fra denne kvelden, var det Heather som startet slåssingen.

- Locklear mente at Heisser hadde løyet for henne, så hun kastet en Red Bull-boks mot ham, leste dokumentene, ifølge nettstedet.

Videre i forklaringen stod det at 56-åringen hevdet at kjæresten tok kvelertak på henne, og at hun fryktet for livet sitt.

- Hun var redd for at han skulle drepe henne. Locklear hevder at hun ikke mistet bevisstheten, men at han kvalte henne så lenge at hun trodde hun skulle svime av, kom det også frem i dokumentene.

Saken fortsetter under bildet.

EKS-MANNEN: Fra 1994 til 2007 var Locklear gift med rockeren Richie Sambora. Han er også far til hennes eneste barn, Ava. I syv år var Heather også gift med Mötley Crüe-trommisen Tommy Lee. Foto: NTB Scanpix
EKS-MANNEN: Fra 1994 til 2007 var Locklear gift med rockeren Richie Sambora. Han er også far til hennes eneste barn, Ava. I syv år var Heather også gift med Mötley Crüe-trommisen Tommy Lee. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bet kjæresten

Ifølge en kilde TMZ snakket med etter den dramatiske kvelden, hadde Heather bitt av en bit på tuppen av nesen til Chris da de ankom huset hennes. Hun slo også en kvinnelige politibetjent med knyttneven, og kastet stygge banneord etter henne.

Heather påsto først at det var Chris som hadde vært voldelig mot henne, før politiet ble oppmerksomme på at det var det motsatte som hadde skjedd.

Chris skal for øvrig ha blitt arrestert en times tid senere samme kveld for fyllekjøring.

Heather ble løslatt mot kausjon på 20 000 dollar, rundt 160 000 kroner. Foreløpig er det ikke blitt påvist at hun var under påvirkning av noen narkotiske midler da hendelsen skjedde.

Ifølge Daily Mail skjedde spetakkelet foran Heathers 20 år gamle datter, Ava Sambora. Krangelen var med ekskjæresten Chris Heisser, som hun var sammen med på High School - og som hun nylig hadde blitt gjenforent med.

My favorite person on earth. 40 years later

A post shared by Heather Locklear (@heatherlocklear) on

Vanskelig tid

Dette var ikke Heathers første møte med lovens lange arm. Hun har i flere år hatt problemer med narkotiske stoffer, og har blant annet blitt arrestert for fyllekjøring,

I 2011 ble også politiet oppringt, da Heather bodde sammen med Jack Wagner. I likhet med den nylige hendelsen, skal også de ha begynt å slåss etter en kraftig krangel, men ingen av partene ønsket å anmelde hendelsen.

TV-stjernen, som for alvor ble kjent gjennom 80-tallsserien «Dynastiet», har erkjent overfor Entertainment Tonight at hun har gått gjennom en vanskelig tid.

- Akkurat nå holder jeg på å samle noen løse tråder knyttet til visse problemer, slik at jeg kan gi full gass i 2017, sa hun til nettstedet i fjor.

LES OGSÅ: - Alt hun gjør er falskt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer