Henry Cavill våknet opp naken i hotellgangen

«Batman v Superman»-kjekkasen fikk fullstendig panikk da han innså hva som hadde skjedd.

Foto: DPA
Foto: DPA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Henry Cavill (32) ble verdenskjent gjennom rollen som Supermann i filmen «Man of Steel» i 2013.

Da den britiske kjekkasen tirsdag gjestet «Late Night with Seth Meyers» kom han med en pinlig avsløring som skjedde rett etter at han hadde landet rollen som superhelten.

Cavill fortalte at han og agenten dro ut for å feire den store nyheten med mat og godt drikke, og før han visste ord av det befant han seg i en kinkig situasjon.

- Jeg var helt slått ut av jetlag og våknet av lyden av døren som lukket seg. Da innså jeg plutselig at jeg stod i hotellkorridoren - helt naken.

- Jeg hadde stått opp for å gå på do, og baderomsdøren og utgangsdøren var rett ved siden av hverandre, så jeg tok feil dør og endte opp kliss naken i gangen, fortalte han til stor latter fra publikum, ifølge EtOnline.com.

Saken fortsetter under bildet.

Men på det tidspunktet var tissetrangen en større bekymring enn at han ikke hadde klær på seg.

- Å stå naken i gangen er et ganske stort problem, men jeg måtte tisse og tenkte desperat: Hvor kan jeg tisse? mintes han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer