Foto: DPA
Foto: DPA Vis mer

Henry Cavill våknet opp naken i hotellgangen

«Batman v Superman»-kjekkasen fikk fullstendig panikk da han innså hva som hadde skjedd.

Publisert

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Henry Cavill (32) ble verdenskjent gjennom rollen som Supermann i filmen «Man of Steel» i 2013.

Da den britiske kjekkasen tirsdag gjestet «Late Night with Seth Meyers» kom han med en pinlig avsløring som skjedde rett etter at han hadde landet rollen som superhelten.

Cavill fortalte at han og agenten dro ut for å feire den store nyheten med mat og godt drikke, og før han visste ord av det befant han seg i en kinkig situasjon.

- Jeg var helt slått ut av jetlag og våknet av lyden av døren som lukket seg. Da innså jeg plutselig at jeg stod i hotellkorridoren - helt naken.

- Jeg hadde stått opp for å gå på do, og baderomsdøren og utgangsdøren var rett ved siden av hverandre, så jeg tok feil dør og endte opp kliss naken i gangen, fortalte han til stor latter fra publikum, ifølge EtOnline.com.

Saken fortsetter under bildet.

KAPRET DRØMMEROLLEN: Cavill var redd han ville miste rollen som Superman i filmen Man of Steel hvis det dukket opp bilder av ham naken i hotellkorridoren. Foto: NTB Scanpix
KAPRET DRØMMEROLLEN: Cavill var redd han ville miste rollen som Superman i filmen Man of Steel hvis det dukket opp bilder av ham naken i hotellkorridoren. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Men på det tidspunktet var tissetrangen en større bekymring enn at han ikke hadde klær på seg.

- Å stå naken i gangen er et ganske stort problem, men jeg måtte tisse og tenkte desperat: Hvor kan jeg tisse? mintes han.

Cavill endte opp med å snike seg inn brannrømningsveien og tisset fra taket på hotellet. Deretter innså skuespilleren at han fremdeles var låst ute fra rommet sitt.

Han tenkte at han skulle ta det som en mann og tok heisen ned til resepsjonen.

- Jeg sa til resepsjonisten: «Dette er veldig pinlig, men jeg har låst meg ute fra hotellrommet. Kan jeg få en ny nøkkel?» Og han svarte bare: «Ja, selvfølgelig». Uten en gang å se på meg, så jeg begynte å lure på hvor ofte dette egentlig skjer.

Saken fortsetter under bildet.

KOLLEGAER: Henry Cavill og Ben Affleck på New York-premieren tidligere denne månedn av den kinoaktuelle filmen Batman v Superman hvor de spiller mot hverandre. Foto: NTB Scanpix
KOLLEGAER: Henry Cavill og Ben Affleck på New York-premieren tidligere denne månedn av den kinoaktuelle filmen Batman v Superman hvor de spiller mot hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kjæreste med 19-åring

Ting ble derimot mye flauere da sikkerhetsvakten dukket opp for å eskortere Cavill tilbake til rommet.

- Han hadde tydeligvis aldri opplevd noe lignende før og visste ikke hvor han skulle se.

- Jeg fikk ikke sove noe mer den natten for jeg var helt sikker på at jeg hadde blitt fanget opp på et kamera og kom til å miste rollen som «Superman», forklarte han, ifølge nettstedet.

Cavill, som tidligere har datet «Big Bang Theory»-stjernen Kaley Cuoco (30), er for tiden sammen med den 13 år yngre studenten Tara King (19).

Den store aldersforskjellen bryr han seg ikke om.

- Folk sier at alder bare er et tall. Det er faktisk helt sant og et tegn på at noens modenhet. Hun er fantastisk, sa han til Elle sist måned.

Nå er Henry Cavill aktuell som Superman i filmen «Batman v Superman» hvor han spiller mot Ben Affleck (43).

Se trailer her:

 

LES OGSÅ: - Ingen på settet vet hvem som er barnefaren

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer