- Henrik lekte katt i senga

Sigrid Bonde Tusvik hadde det morsomt til sengs med eksen Henrik Thodesen.

SEOGHØR.NO: Torsdag var det premiere på Henrik Thodesens nye stand up-show «Hjemme hos Henrik Thodesen» på Edderkoppen Teater i Oslo.

At komikeren har mange kjendisvenner kom tydelig frem fra gjestelisten og til og med flere av Henriks eks-kjærester hadde tatt turen for å se Henrik på scenen.

En av dem var Sigrid Bonde Tusvik som var sammen med Henrik i fem år før forholdet tok slutt i 2007. Hun ankom premieren sammen med ektemannen Martin Jøndahl, men hadde bare lovord å si om eksen.

PÅ EKSENS PREMIERE: Sigrid Bonde Tusvik hadde et fem år langt forhold til Henrik Thodesen. Hun var også tilstede da kollegaen hadde premiere på sitt nye show «Hjemme hos Henrik Thodesen» på Edderkoppen Teater torsdag kveld og kom sammen med ektemannen Martin Jøndahl.  Foto: FameFlynet Norway
PÅ EKSENS PREMIERE: Sigrid Bonde Tusvik hadde et fem år langt forhold til Henrik Thodesen. Hun var også tilstede da kollegaen hadde premiere på sitt nye show «Hjemme hos Henrik Thodesen» på Edderkoppen Teater torsdag kveld og kom sammen med ektemannen Martin Jøndahl. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

- Henrik er utrolig fin, sjenert og jævlig morsom, sier Tusvik som hadde det spesielt festlig mellom laknene.

- Det morsomste han gjorde da vi var kjærester var at han lekte katt i senga. Da var han så morsom! Han er ingen dirty katt, men en kjempesøt katt som ligger på lur og skremmer. Det er noe av det gøyeste jeg husker, sier Sigrid lattermildt.

Beskrives som en tåkefyrst

Til tross for denne intime avsløringen forteller en annen gjest Lisa Tønne at Henrik kan være svært privat.

- Han er en litt hemmelig type, en tåkefyrst.

Thodesens «Torsdag kveld fra Nydalen»-kollega Odd-Magnus Williamson var tilstede med sin kjæreste Tinashe Bakasa Roll, og Henriks mote-eks Charlotte Thorstvedt kom også for å støtte eksen.

PREMIEREKLAR: Torsdag var det premiere på Henrik Thodesens nye stand-up-show.  Foto: FameFlynet Norway
PREMIEREKLAR: Torsdag var det premiere på Henrik Thodesens nye stand-up-show. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Jenny Skavlan kom sammen med forloveden Thomas Gullestad.

- Jeg har aldri sett ham gjøre stand-up før og jeg vet ikke hva jeg skal forvente. Jeg synes Henrik er veldig morsom og jeg tror det blir veldig bra. Han er både reservert og stille, men samtidig høylytt og kan ta mye plass. Det er en fin balanse, mener Jenny.

PÅ PREMIERE: Jenny Skavlan og forloveden Thomas Gullestad.  Foto: FameFlynet Norway
PÅ PREMIERE: Jenny Skavlan og forloveden Thomas Gullestad. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

LES OGSÅ: Spilte inn film hos TV 2-kjendis