FÅTT SEG KJÆRESTE: Slalåmkometen Henrik Kristoffersen avslører at han har blitt kjæreste med Tonje Barkenes. Her er han avbildet Østerrike i fjor. Foto: NTB scanpix
FÅTT SEG KJÆRESTE: Slalåmkometen Henrik Kristoffersen avslører at han har blitt kjæreste med Tonje Barkenes. Her er han avbildet Østerrike i fjor. Foto: NTB scanpixVis mer

Henrik Kristoffersen falt for barndomsvenninne

- Jeg skal ærlig inrømme at jeg alltid har vært litt betatt, sier slalåmkjøreren.

SEOGHØR.NO: Den norske alpinisten Henrik Kristoffersen (21) har tatt skiverdenen med storm.

I 2014 stakk han blant annet av med OL-bronse i slalåm i Sotsji, og i en alder av 21 er han Norges mestvinnende slalåmkjører gjennom tidene.

Nå har det unge talentet enda mer å juble for; han har nemlig funnet kjærligheten – og dét med ei jente han gikk på ungdomsskolen med i Rælingen.

– Vi har kjent hverandre i mange år, og har alltid hatt en hyggelig tone. Jeg skal ærlig innrømme at jeg alltid har vært litt betatt, sier Kristoffersen til Romerikes Blad.

Alpinistens utkårede er Tonje Barkenes, som ifølge VG har bachelorgrad i ernæring og sikter på å ta en master i faget.

Saken fortsetter under bildet.


– Å være sammen med Henrik er helt supert. Han er en skikkelig godgutt og vi har det veldig bra sammen, legger Barkenes til ovenfor Romerikes Blad.

Forholdet mellom Kristoffersen og Barkenes ble offentliggjort på Facebook for få dager siden, og han har også delt bilder sammen med den flotte blondinen på sin Instagram-profil.

Kjæreste-avsløringen kommer omtrent nøyaktig ett år etter at skiproffen innrømte til Seoghør.no at det «hadde vært hyggelig» å ha noen å dele hverdagen med.

21-åringen fra Rælingen hevdet til og med at han ikke fikk så mye oppmerksomhet fra jentene.

- Det er ikke så mye av det faktisk, men jeg tar den delen veldig lungt, sa Kristoffersen med et smil den gang.

TALENT: I en alder av 21 er Henrik Kristoffersen allerede Norges mestvinnende slalåmkjører gjennom tidene. Foto: Scanpix
TALENT: I en alder av 21 er Henrik Kristoffersen allerede Norges mestvinnende slalåmkjører gjennom tidene. Foto: Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Slik har du aldri sett de populære alpinguttene før