BEINTØFT: Ifølge Henriette Bruusgaard var det langt vanskeligere å lære seg å slå et annet menneske enn hun skulle trodd. Her langer hun ut mot NRK-kollega Anne Rimmen.  Foto: Seher.no/Per Ervland
BEINTØFT: Ifølge Henriette Bruusgaard var det langt vanskeligere å lære seg å slå et annet menneske enn hun skulle trodd. Her langer hun ut mot NRK-kollega Anne Rimmen. Foto: Seher.no/Per ErvlandVis mer

Henriette vil trene mindre

- Jeg synes kroppen min utviklet seg i for maskulin retning, sier TV-aktuelle Henriette Bruusgaard...

Se og hør Henriette snakke om erfaringene fra bokseringen nederst i saken!

SEHER.NO: Til høsten kommer NRK med flere storsatsninger innen underholdnings-
sjangeren. Og et av programmene det er knyttet store forventninger til er "Elixir", som har premiere søndag 6. september.

I programet skal syv av Norges største idrettsstjerner trene syv kjendiser i ulike idrettsgrener, og TV-profil Henriette Bruusgaard (27) er en av dem som har fått testet seg.

TV-stjernen ble trent i boksing av et av Norges største boksetalent, nemlig tidligere verdensmester Cecilia Brækhus (27). Og selv om Bruusgaard innrømmer at det var fryktelig gøy, synes hun også at det var veldig tøft.

Ifølge 27-åringen var det nemlig ganske vanskelig å venne seg til å slå et annet menneske.

- Alt har vært beinhardt, tøft og vanskelig på alle måter. Men også dødsgøy. Og det som var så rart, var at i begynnelsen så bød det meg rett og slett imot å gjøre det. Jeg tenkte sånn at "det kan jeg ikke få til". Men når du først i gang, så er det faktisk morsommere enn man skulle tro. Det var deilig å få ut litt aggresjon, sa hun til Seher.no under NRKs høstlansering onsdag.

Ifølge Bruusgaard har hun aldri vært noen treningsnarkoman, men tv-profilen innrømmer at hun har kommet i langt bedre form etter programmet.

- Jeg har aldri vært noen treningsnarkoman. Så det var en stor overgang.  Jeg har kommet i bedre form enn jeg noen gang har vært. Kroppen har forandret seg litt, blitt litt mer definert, og det er jo alltid bra. Så man merker stor forskjell, humrer hun.

Og tv-profilen tror hun kommer til å fortsette med boksingen, dog ikke så mye som hun har gjort under innspilling.

- Jeg synes det er litt synd når man først har lært en sport såpass godt å bare hive det på båten. Men jeg kommer ikke til å fortsette tre, fire, fem, som det etterhvert ble, ganger i uka. For det første blir det litt mye i forhold til jobb. , for det andre synes jeg kroppen min utviklet seg i litt feil retning, altså litt maskulin retning, smiler hun.

De andre deltagerne i programmet er:

Trond Espen Seim og Henrik Mestad som trenes i alpint av Kjetil André Aamodt og Finn-Christian Jagge.
Anne Rimmen som trenes i langrenn av Bjørn Dæhlie.

Finn Bjelke som trenes i løping av Ingrid Kristiansen.


Abid Raja som trenes i golf av Per Haugsrud.


Jonna Stømme som trenes i skøyteløp av Ådne Søndrål.


"Elixir" har premiere på NRK1 søndag 6. september klokken 20.05!

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Farlig nær spiseforstyrrelse

Henriette snakker om erfaringene fra bokseringen nedenfor:

[obj:media:7979]