Henriette Steenstrup:

Henriette Steenstrup er nyforelsket etter bruddet

Skuespilleren og tv-profilen har fått kjæreste etter bruddet med Fridtjov Såheim.

FORELSKET: Skuespiller Henriette Steensrup har fått ny kjæreste etter bruddet med Fridtjov Såheim, men understreker at forholdet begynte først etter at ekteskapet hennes var over. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
FORELSKET: Skuespiller Henriette Steensrup har fått ny kjæreste etter bruddet med Fridtjov Såheim, men understreker at forholdet begynte først etter at ekteskapet hennes var over. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I slutten av september i fjor avslørte VG at skuespillerparet Henriette Steenstrup (42) og Fridtjov Såheim (48) skulle skilles etter ti år som ektepar.

Både den gang og i ettertid har duoen vært tydelige på at de skilles som gode venner og kolleger.

Og neste helg er de faktisk aktuelle med en ny serie på TV 2, «En bit av historien», der de lever som ektepar i forskjellige historiske epoker. Etter innspillingen tok de ut separasjon.

Nysingel og forelsket

I et stort portrettintervju med Dagbladet Magasinet forteller Steenstrup at hun og ektemannen gled fra hverandre som kjærester over en lang periode.

Og etter at hun ble nysingel som 42-åring, fant skuespilleren og komikeren ut at hun skulle være på masse på datingtjenesten Tinder og leve alene. Slik gikk det imidlertid ikke.

Overfor Magasinet innrømmer Steenstrup nemlig at hun har fått seg kjæreste og er nyforelsket.

- Jeg har det bra, ja. Jeg prøvde først å gi ham bort til en venninne ved å arrangere en blind date, forteller hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer