<strong>FIKK EN SØNN:</strong> Skuespiller og komiker Henriette Steenstrup fødte sønnen Billy onsdag. To dager senere skrev hun på Twitter at den nyfødte sønnen lignet på ektemannen, bare vasket på 95 grader. Kort tid etterpå slettet hun moromeldingen. Foto: Stella Pictures
FIKK EN SØNN: Skuespiller og komiker Henriette Steenstrup fødte sønnen Billy onsdag. To dager senere skrev hun på Twitter at den nyfødte sønnen lignet på ektemannen, bare vasket på 95 grader. Kort tid etterpå slettet hun moromeldingen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Henriette Steenstrup ble mamma

Den norske skuespilleren fødte sitt andre barn onsdag.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Henriette Steenstrup (37), kjent fra moroshowet «Torsdag kveld fra Nydalen», er blitt mamma igjen. Det bekrefter hun overfor VG Nett.  

Dette er barn nummer to for 37-åringen, og den nyfødte er en liten gutt som har fått navnet Billy.

- Alt vel med far og barn. Billy The Kid kom på onsdag 23. november, og alle er stolte og glade og høye på livet og norsk helsevesen, skriver hun i en SMS til Seher.no.


Fredag skal den populære morodamen ha postet en festlig melding på mikrobloggstedet Twitter i anledning sønnens ankomst. Men etterpå angret Steenstrup og slettet meldingen, der hun hadde skrevet at sønnen lignet på ektemannen Fridtjov Såheim (43) - bare vasket på 95 grader.

Forhåpentligvis kommer Steenstrup derimot ikke til å angre på valget av navn til den nyfødte sønnen. Selv om hun begrunner navnevalget med en hang til å være rask på avtrekker'n.
 
- Vi er litt raske og utålmodige i vår familie så vi måtte ha et kort og tøft navn. Og Ebba og Billy er akkurat det vi har tålmodighet til å si i samme setning. Ebba og Hans Christian ble for seigt, skriver hun videre til Seher.no.

Da Seher.no møtte en gravid Steenstrup på «Få meg på for faen»-premieren tidlig i høst, avslørte «En god nummer to»-stjernen at hun gruer seg til barna blir en god del år eldre.

- Jeg gruer meg til å bli tenåringsmor, men jeg gruer meg kanskje enda mer til å bli hun som vil være med på festen deres, fortalte hun lattermildt til Seher.no dengang.

Steenstrup og skuespillermannen Fridtjov Såheim (43) har fra før av datteren Ebba (4) sammen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ble pappa for fjerde gang   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer