<strong>BABYLYKKE:</strong> Den vakre programlederen Henriette Bruusgaard bekrefter at hun har fått en sønn.  Foto: Andreas Fadum
BABYLYKKE: Den vakre programlederen Henriette Bruusgaard bekrefter at hun har fått en sønn. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Henriette Bruusgaard er blitt mamma

- Det står bra til med alle tre, sier programlederen til Seoghør.no.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I mai ble det kjent at «Alt for Norge»-programlederen Henriette Bruusgaard (33) var gravid. Denne uken ble hun mamma for første gang.

«Min kjære og jeg har laget et menneske. Lille Martin kom til verden 06.11.2015. Gratulerer med farsdagen, Kristoffer», avslørte den blide TV-stjernen på sin egen Facebook.

Til Seoghør.no bekrefter hun den gledelige nyheten.

- Det står bra til med alle tre, sier hun.

Det var i februar i fjor Henriette fortalte at hun ikke lenger var singel. Hun hadde nemlig funnet lykken med den tidligere Follo-spilleren Kristoffer Storsveen Moen (29).

- Det stemmer at jeg har fått meg kjæreste, og det er veldig hyggelig, sa Oslo-jenta til Seoghør.no den gang.

Saken fortsetter under bildet

<strong>POPULÆRT PROGRAM:</strong> Henriette Bruusgaard (foran) ble nettopp ferdig med det populære TVNorge-programmet &amp;quot;Alt for Norge&amp;quot;.
POPULÆRT PROGRAM: Henriette Bruusgaard (foran) ble nettopp ferdig med det populære TVNorge-programmet &quot;Alt for Norge&quot;. Vis mer

I fin form

Det var til VG hun bekreftet graviditetsnyheten tidligere i år, men hun ønsket ikke å kommentere den gledelige nyheten yttligere.

Da Seoghør.no møtte programlederen under innspillingen av TVNorge-programmet «Alt for Norge», åpnet hun seg om hvordan det var å være på innspilling mens hun gikk gravid.

- Det går veldig fint. Jeg føler meg heldig som er i så fin form. Det eneste som er annerledes er at jeg tenker på mat hele tiden og at klærne blir mindre. Jeg er snart halvveis i svangerskapet, sa hun til Seoghør.no.

LES OGSÅ: - Ja, jeg har fått meg kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer