Henriette Bruusgaard:

Henriette Bruusgaard ble mamma for andre gang

- Vi er veldig glade, stor stas i heimen.

MAMMA FOR ANDRE GANG: Mandag kunne «Alt for Norge»-programlederen Henriette Bruusgaard avlsøre at hun har blitt mamma for andre gang. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
MAMMA FOR ANDRE GANG: Mandag kunne «Alt for Norge»-programlederen Henriette Bruusgaard avlsøre at hun har blitt mamma for andre gang. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): I september kunne programleder Henriette Bruusgaard (35) dele den gledelige nyheten om at hun ventet sitt andre barn, sammen med samboeren Kristoffer Storsveen Moen (32).

Den gang delte hun en «selfie» av seg selv som viste frem en voksende babymage i speilet. I teksten til bildet skrev hun at det er tre måneder igjen til termin, fulgt av emneknaggen «nå blir det liv, rai, rai».

Den 30. desember kunne «Alt for Norge»-programlederen ønske sitt andre barn velkommen til verden, lille Hedda.

- Med hånda først, i full fart, kom vår superwoman Hedda til verden, 30.12.2017. For et magisk øyeblikk. Ønsker dere alle et riktig godt nytt år, skrev 35-åringen på bilde hun delte av den nye datteren på Instagram.

Saken fortsetter under:

- Vi er veldig glade, stor stas i heimen, forteller Henriette til Se og Hør.

Henriette og Kristoffer har vært kjærester siden 2013, og høsten 2015 fikk de sitt første barn sammen, sønnen Martin (2).

Tobarnsmor

Henriettes første graviditet ble kjent et drøyt år etter at hun bekreftet at hun fått kjæreste, den tidligere Follo-spilleren og prosjekteringslederen i AF-gruppen, Kristoffer Storsveen Moen.

- Det stemmer at jeg har fått meg kjæreste, og det er veldig hyggelig, sa hun til Seoghør.no i februar 2014.

Saken fortsetter under bildet:

Hei hvor det går!👼🤰😍#3mndigjen #nåblirdetlivrairai

Et innlegg delt av Henriette Bruusgaard (@henriettebruusgaard)

Under sin forrige graviditet, var Henriette travelt opptatt med innspilling av «Alt for Norge».

- Det går veldig fint. Jeg føler meg heldig som er i så fin form. Det eneste som er annerledes er at jeg tenker på mat hele tiden og at klærne blir mindre. Jeg er snart halvveis i svangerskapet, sa hun til Seoghør.no sommeren 2015.

Opplevde bildemisbruk

I tillegg til å ha spilt i skrekkfilmen «Rovdyr» (2008), har Henriette Bruusgaard ledet flere programmer. Mest kjent er hun fra TVNorge-programmet «Alt for Norge», der norskættede amerikanere håper å få møte sine norske slektninger.

De par siste årene er det «Kakekrigen»-programleder Fridtjof Nilsen (40) som har ledet programmet, som Bruusgaard var frontfigur for i flere år.

Saken fortsetter under

Å ha barnevakt skal man ikke kimse av❤️🎈☀️#bryllup

Et innlegg delt av Henriette Bruusgaard (@henriettebruusgaard)

For to år siden opplevde Henriette for øvrig at et promoteringsbilde av henne fra «Alt for Norge» ble misbrukt på rasistiske nettsider.

Pressekontakt for «Alt for Norge» i TVNorge, Ola Magnus Svihus, uttalte den gang følgende til Seoghør.no:

- Vi har ikke full oversikt over hvor mange nettsteder eller Facebook-grupper som har misbrukt dette bildet. De vi har funnet på Facebook, har vi rapportert inn for brudd på åndsverkloven, i tillegg til å kontakte gruppene. Dette er bruk av bilder fra et våre programmer satt inn i en kontekst som vi på ingen måte er komfortable med, eller støtter, og det kommer vi ikke til å tolerere, sa Svihus den gang.

OVERRASKENDE HISTORIE: Barbara Liles tok til tårene, da hun leste historien om sin norske bestemor. Video: TVNorge Vis mer

LES OGSÅ: Giftet seg under en livesending på nyttårsaften

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer