Hennies musikkvideo-debut

Aksel Hennie viser igjen at han kan spille på flere strenger.

UTVIDER REPERTOARET: Nå regisserer Aksel Hennie musikkvideo. Foto: Se og Hør
UTVIDER REPERTOARET: Nå regisserer Aksel Hennie musikkvideo. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Multitalentet Aksel Hennie går stadig nye veier. Etter å ha høstet glimrende kritikker for regien av spillefilmen Uno, regisserer Buddy-skuespilleren nå sin første musikkvideo.


Oppdragsgiveren er det Øya-klare bandet "Grand Island" med singelen "Us Annexed". I går inntok Hennie fasjonable Annen Etage på Hotel Continal i Oslo for å spille inn musikkvideoen til låten.


SE HER: Aksels buddy ble pappa.


- Jeg ville lage en video som sparket, og som var like kul som musikken - målet er å lage det motsatte av Amy Diamonds "What's In It For Me", sier Hennie til VG og avslører at han lenge har hatt en idé til en musikkvideo.


- Vi er fortsatt et ganske ressursfattig band, og å få med Aksel på laget er veldig bra for oss. Han er også en utrolig hyggelig fyr, fullstendig uten nykker. Han hadde jo ikke trengt å gjøre dette, vi får egentlig en video som er mye bedre enn vi har råd til, forteller keyboardist Jon Iver Helgaker.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer