STJERNEMØTE: Miley Cyrus la ut et bilde av seg selv sammen med Aksel Hennie, og hans Hercules-kollega Brett Ratner. Foto: Faksimile Instagram, All Over Press
STJERNEMØTE: Miley Cyrus la ut et bilde av seg selv sammen med Aksel Hennie, og hans Hercules-kollega Brett Ratner. Foto: Faksimile Instagram, All Over PressVis mer

Hennie åpnet opp om møtet med Miley Cyrus

Jeg har på telefonen min opptak av den låta som er neste hiten hennes, og på det opptaket hører du at jeg snufser. Det var så rørende, og hun er nydelig, fortalte «Hercules»-stjernen til TV 2-programmet «Sommertid».

SEOGHØR.NO: Aksel Hennie (38) er i skuddet som aldri før, og i disse dager er han aktuell i Hollywood-filmen «Hercules» hvor han spiller den stumme krigeren «Tydeus».

I forbindelse med kinopremieren har Hennie fartet verden rundt, og vært i selskap med den ene Hollywood-stjernen etter den andre, og da han tidligere i sommer var over dammen endte han på privatfest med skandalestjernen Miley Cyrus (21).

Miley skal være en venn av «Hercules»-regissør Brett Ratner.

Under et intervju som ble sendt på «Sommertid» på TV 2 tirsdag kveld forteller Aksel om stjernemøtet som fant sted hos Ratner:

- Jeg og Reece (Ritchie, red.anm) bodde hos Brett da vi var i Los Angeles i forbindelse med premieren.–Vi kom hjem en kveld og det var masse biler i oppkjørselen. Da vi kom inn satt Courtney Love, Miley Cyrus og en stor gjeng der. Vi ble sittende og spille piano, prate og drikke vin, sier Aksel til Sommertid.

Også Tobias Santelmann møtte Miley Cyrus på LA-fest:

Sitter med privat opptak

Aksel Hennie fortalte videre om sitt forhold til superstjernens musikk:

- Jeg har aldri hørt noe mer på Miley Cyrus enn det man må høre, når man skrur på en radio. Men makan til talentfull jente. Jeg har på telefonen min opptak av den låta som er neste hiten hennes, og på det opptaket hører du at jeg snufser. Det var så rørende, og hun er nydelig.

38-åringen er ikke den eneste nordmannen som spiller i Hollywood-filmen. Også Ingrid Bolsø Berdal (34) og Tobias Santelmann (33) - som også var med på Miley-festen - har roller i filmen.

- Den aller største opplevelsen

For Hennie, som har gjort suksess med filmer som «Hodejegerne», «Pionér» og «Max Manus» var det ekstra spesielt å være med på verdenspremierefesten i Los Angeles med en film han selv spiller i:

- Filmen ble vist i Grauman's Chinese Theatre. Det er der alle de store filmene har blitt vist siden 60-tallet. Å gå inn der var en av mine aller største opplevelser som skuespiller.

«Hercules» har Norgespremiere fredag 1. august. Se video fra premierefesten i Los Angeles under:

LES OGSÅ: Hvem er heitest med skjegg?