SEXY: Charlize Theron spiller norske Helga i filmen "2 Days In The Valley" fra 1996. Foto: Faksimile
SEXY: Charlize Theron spiller norske Helga i filmen "2 Days In The Valley" fra 1996. Foto: FaksimileVis mer

Hennes råeste nakenscene er norsk

Her er superstjernen Helga fra Norge.

SEHER.NO: - Hun er den mest sexy kvinnen i live.

Slik beskrev Esquire Magazine Charlize Theron (33) i fjor. Enkelt og greit.

Ugo.com har nå kåret de heteste nakenscenene i film gjennom tidene. Og det er tydelig at nettstedet er i hvert fall nesten like begeistret for skjønnheten som Esquire Magazine. Den 33 år gamle sør-afrikaneren havner nemlig på 34. plass for sin rolle som norske Helga Svelgen i thrilleren fra 1996, "2 Days In The Valley".

Hele kåringen finner du her (Ekstern lenke).

"De vidunderlige sør-afrikanske skuespilleren  Charlize Theron har vært naken i noen få filmer, men ingen av gangene har det vært så hett som i John Herzfeld's thriller fra 1996, "2 Days In The Valley". Hun spiller Helga Svelgen, den uimotståelige, norske kjæresten til Lee Woods", lyder det i bedømmelsen.

Nettstedet skriver at "Når paret bestemmer seg for å bli grisete på et hotellrom, er det en av de mest uutholdelige inngangene til en nakenscene noensinne, ettersom Charlie tenner oss i hvitt undertøy i det som virker som timesvis. Heldigvis tar Woods saken i egne hender og kaster den nesten umulig fantastiske blondinen ned på sengen og river undertøyet rett av henne".

Therons gjennombrudd kom i 1997 med "The Devils Advocate", og videre har hun spilt i filmer som "Mighty Joe Young" og "The Cider House Rules".

Charlize fikk Oscar-prisen for "Beste kvinnelige skuespiller" for sin rolle som seriemorderen Aileen Wuornos i "Monster" fra 2003, en rolle som langt fra kan sees på som sexy.

Det kan derimot altså norske Helga Svelgen, men god hjelp fra en sør-afrikansk skjønnhet...

Har du et kjendistips? Tips oss her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Utpekt som verdens mest sexy