SEXY BILDER: Kelly Brook kaster nesten alle klærne for sin nye kalender. Britiske aviser mener hun aldri har sett bedre ut.  Foto: www.kellybrook.com
SEXY BILDER: Kelly Brook kaster nesten alle klærne for sin nye kalender. Britiske aviser mener hun aldri har sett bedre ut. Foto: www.kellybrook.comVis mer

- Hennes mest sexy video noensinne

Undertøysmodellen Kelly Brook er frekk og dristig på nye kalenderbilder.

SEOGHØR.NO: Den britiske undertøysmodellen Kelly Brook (33) er kjent for sine flotte former, og har fått mye skryt for å fremme et sunnere kroppsideal i Storbritannia. 

Nylig stilte modellen opp på en rekke svært dristige bilder, og resultatet blir å se i hennes nye kalender. 

Brook etterligner blanta nnet Pamela Anderson i sine glansdager i Baywatch i en liten rød badedrakt. Hun poserer også som bokser, med kun en teipbit som dekker brystvortene. I et annet frekt bilde sitter hun på en motorsykkel kun iført en gjennomsiktig blondebody. 

- Modellen viser frem brystene i sin mest sexy video noensinne. Det er iskaldt ute, men Kelly Brook øker temperaturen når hun viser sine fantastiske former i små badedrakter og gjennomsiktig undertøy, skriver den britiske avisen The Sun. 

33-åringen har tidligere fortalt at hun liker kroppen sin bedre jo mer hun veier. 

- Jeg elsker kroppen min. Men jeg er mer lykkelig når de kvinnelige formene mine er størst. Og jeg mener det samme om de aller fleste kvinner, sier hun ifølge Daily Mail.

Modellen nekter for at hun sulter seg for å oppnå sin sexy kropp. 

- Jeg spiser hva jeg vil i moderate mengder, og jeg trenger ikke trene så veldig mye. Men jeg er fornuftig og sunn, og sitter aldri veldig lenge på rumpa. 

Se video fra kalendershooten i videoen under!


LES OGSÅ: - Takker kjæresten for kurvene