- Hennes frekkeste antrekk noensinne

Khloe Kardashian elsker å vise sin nye kropp i minimale antrekk.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kendall Jenner (18) har gjort det stort som modell den siste tiden og er Kardashian-familiens siste stjerneskudd. Men alles øyne var på søsteren Khloé (29) da de to viste seg i Hollywood i helgen.

KORT OG GODT: I en kort, frekk shorts og høye støvletter var Khloé Kardashian garantert oppmerksomhet i helgen.  Foto: Splash News/ All Over Press
KORT OG GODT: I en kort, frekk shorts og høye støvletter var Khloé Kardashian garantert oppmerksomhet i helgen. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

Khloé overlot ikke mye til fantasien i superkorte hot pants, lårhøye dominatrix-støvletter og en dypt utringet topp. Shortsen var så kort at store deler av rumpa var synlig når Khloé gikk forbi fotografene.

- Khloe Kardashian fant frem sin indre dominatrix da hun gikk ut i et oppsiktsvekkende antrekk som kunne kommet rett ut av «Fifty Shades of Grey», skriver nettstedet Reveal.

PÅ KONSERT: Lillesøster Kendall Jenner var langt mer påkledd en Khloé da de to dro sammen på Rick Ross-konsert. Foto: Jack-RS-Primo/X17online.com/All
PÅ KONSERT: Lillesøster Kendall Jenner var langt mer påkledd en Khloé da de to dro sammen på Rick Ross-konsert. Foto: Jack-RS-Primo/X17online.com/All Vis mer

Etter det tunge bruddet fra ektemannen Lamar Odom gikk Khloé ned 15 kilo. Den yngste Kardashian-søsteren har fortalt at hun alltid har slitt med vekten og har de siste månedene trent beinhardt for å beholde sin nye slanke figur.

- TV-stjernen viste eks-mannen Lamar Odom hva han sa farvel til da hun hadde på seg sitt frekkeste antrekk noensinne, skriver Reveal.

RUMPA BAR: Khloe Kardashian viste halve rumpa. Foto: Clint Brewer / Splash News/ All
RUMPA BAR: Khloe Kardashian viste halve rumpa. Foto: Clint Brewer / Splash News/ All Vis mer

Slankefokuset har gått så langt at venner og bekjente nå frykter for Khloés helse fordi hun lever på kun 400 kalorier om dagen.

Tungt brudd

Men Kardashian elsker sine nye former og ser ut til å leke seg mer med klær og stil enn på lenge. På Oscar-fest forrige helg var også 29-åringen i fokus iført en sexy, tettsittende rød kjole og dyp rød leppestift.

SEXY SØSTRE: Khloé, Kourtney og Kim var et syn på Elton Johns Oscar-fest i forrige uke. Foto: Retna/Photoshot
SEXY SØSTRE: Khloé, Kourtney og Kim var et syn på Elton Johns Oscar-fest i forrige uke. Foto: Retna/Photoshot Vis mer

Khloé har den siste tiden blitt koblet til en rekke kjendis-menn, og i denne ukens episode av «Keeping up with the Kardashians» åpner hun seg om det vanskelige forholdet til Lamar Odom, som skal ha slitt med store rusproblemer.

- Jeg trodde aldri jeg måtte skille meg. Det tristeste er når du truer personen med brudd og han ikke en gang bryr seg, sier en trist Khloé til søstrene.

LES OGSÅ: Slik reagerer hun på spørsmål om eks-mannen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer