Hennes flaueste karriereøyeblikk

- Jeg angret da jeg lå der, sier Mira Craig om det mye omtalte stagedivet i 2005.

STAGEDIVET: Dette bildet er tatt like før Mira Craig hopper ut i det hun tror er et folkehav og ender opp med et knust kne.  Foto: YouTube
STAGEDIVET: Dette bildet er tatt like før Mira Craig hopper ut i det hun tror er et folkehav og ender opp med et knust kne. Foto: YouTube Vis mer
SEHER.NO: Se videointervju der Mira forteller om sin nye plate, pengeproblemene og kjærlighetsliv nederst i saken!

Det er over tre år siden plateaktuelle Mira Craig (26) endte opp med en knust kneskål og krykker etter et særdeles mislykket stagedive under en opptreden i Oslo Spektrum.

Etter å ha fremført fire låter bestemte hun seg nemlig for å avslutte konserten med å hoppe ut i det hun trodde var et folkehav. Kort tid etterpå lå hun på betonggulvet og vred seg i smerte.

Se Miras stagedive lenger ned!

I disse dager har den norsk-amerikanske popstjernen for lengst kommet over "flausen", og er travelt opptatt med å lansere den nye singelen "I'm the One" fra hennes tredje plate, som slippes i april.

Likevel innrømmer Mira at stagedivet kanskje var det mest pinlige øyeblikket så langt i hennes karriere.

- Jeg angret jo litt akkurat når jeg lå på bakken etter stagedivet og ikke hadde pust på et halvt minutt og trodde jeg hadde brukket ryggen. Da angret jeg litt, humrer Mira i intervjuet med Seher.no.

Men tross de utallige presseoppslagene i etterkant av hendelsen, har popstjernen alltid ledd av det og innrømmer at det kom mye positivt ut av det hele.

- I etterkant førte det jo bare til positive ting. Det ble masse PR ut av det, selv om ikke det var meningen, og folk likte veldig godt den spiriten jeg hadde, at jeg lo av meg sjæl og synes det var morsomt at jeg dreit meg ut, forteller hun.

I tillegg til den nye platen har Mira den siste tiden designet sin egen smykke- og brillekolleksjon, laget en dokumentarserie og skrevet på et nytt filmmanus.

Se Mira fortelle mer om sitt spennende liv i videointervjuet nederst i sak!

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Advarer mot seg selv!

Se videointervju med Mira nedenfor.[obj:media:7576]
Se Miras katastrofale stagedive nedenfor: