Britney Spears:

Henlegger saken mot Britneys far

Jamie Spears ble nylig etterforsket for barnemishandling mot sitt eget barnebarn.

FAMILIETRØBBEL: Britneys egen far ble nylig etterforsket etter det som skal ha vært en heftig krangel med barnebarnet sitt. Foto: NTB Scanpix
FAMILIETRØBBEL: Britneys egen far ble nylig etterforsket etter det som skal ha vært en heftig krangel med barnebarnet sitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det har vært mye familiedrama den siste tiden for Britney Spears (37). I august skal tobarnsmoren ha tatt med seg sine to sønner på besøk hos faren sin Jamie Spears (67), hvor han angivelig skal ha havnet i en opphetet krangel med sitt ene barnebarn.

Krangelen skal ha endt med at Sean (13) låste seg inne på et rom, før Jamie slo inn døren, tok tak i barnebarnet sitt og ristet i ham. Britney, som i mange år har kjempet for å beholde omsorgsretten for sine to barn, reagerte med sinne på hendelsen og tok med seg guttene hjem.

Popstjernens eks og barnefar Kevin Federline (41) anmeldte senere Jamie for hendelsen, noe som resulterte i at politiet åpnet en etterforskning for barnemishandling.

KEVIN FEDERLINE: Det var eksmannen til Britney Spears som anmeldte Jamie Spears for barnemishandling. Her er han avbildet i starten av september. Foto: Splash News/ NTB scanpix
KEVIN FEDERLINE: Det var eksmannen til Britney Spears som anmeldte Jamie Spears for barnemishandling. Her er han avbildet i starten av september. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Henla saken

Etterforskningen har pågått i noen uker, og har hatt store konsekvenser for Britneys far. Jamie fikk blant annet forbud mot å se barnebarna sine de neste tre årene, ifølge Us Weekly, og forrige uke ble det meldt at han trekker seg som datterens verge etter et drøyt tiår.

- Jamie må fokusere på helsen sin, men han er også blitt fortalt at han bør tre av så lenge på grunn av politianmeldelsen, fortalte en kilde nær Britney til People.

Nå har det derimot kommet en gladbeskjed i Spears-leiren. Saken mot Jamie er nå henlagt på grunn av at bevisene ikke strekker til for å kunne sikte ham for barnemishandling.

Dette har RadarOnline fått bekreftet av Ventura Countys distriktsadvokat Gregory D. Totten.

- Ventura Countys politikontor etterforsket påstandene som involverte barnemishandling fra herr Spears. Etter å ha sett på bevismaterialet er det utilstrekkelig bevis for at det var en kriminell fornærmelse som ble begått av herr Spears, heter det i politikontorets uttalelse til Radar Online.

Om besøksforbudet også er blitt opphevet er foreløpig uvisst.

Mistet omsorgsretten

Da Britney i 2007 hadde sitt mye omtalte sammenbrudd ble hun umyndiggjort av retten, og tildelt verge. Faren hennes fikk ansvaret for «Toxic»-sangerens millionformue og livsvalg, inntil han nå nylig sa fra seg vergeskapet - i hvert fall midlertidig.

I kjølvannet av sammenbruddet mistet popstjernen også omsorgsretten for de to sønnene sine, Sean Preston og Jayden James (12).

Det har tidligere blitt meldt av blant annet People at Britney har hatt bare 10 prosent omsorgsrett for barna sine, mot eksmannens 90 prosent. Dette ser ut til å ikke stemme, da TMZ tidligere i september kunne referere til rettsdokumenter fra august.

- KLEINT: Britney Spears har over 21 millioner følgere på Instagram, der hun deler alt mulig rart fra livet sitt. Ikke alt innholdet faller i smak hos Rød Løpers programledere Kine Falch og Jonas Scheie Hammer. Video: Rød Løper Vis mer

I disse dokumentene bekreftes det at barnefaren har fått innvilget 70 prosent omsorgsrett, mens Britney har 30 prosent. TMZ opplyser i tillegg at hun frem til nå har delt 50/50 omsorgsrett med Federline siden hun ble bedre etter sammenbruddet for et drøyt tiår tilbake.

Skal vi tro disse opplysningene har Britney da nylig mistet 20 prosent omsorgsrett. Denne avgjørelsen kommer etter at artisten i vår sjekket seg inn til behandling for å få hjelp med sine psykiske utfordringer.

ANKLAGER: Britney Spears mener at paparazzi-fotografene tukler med bildene før publisering, slik at hun ser større ut enn hva hun er. Det er hun ikke alene om å mene. Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Har kjempet hele livet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer