Britney Spears:

Henlegger saken mot Britneys far

Jamie Spears ble nylig etterforsket for barnemishandling mot sitt eget barnebarn.

FAMILIETRØBBEL: Britneys egen far ble nylig etterforsket etter det som skal ha vært en heftig krangel med barnebarnet sitt. Foto: NTB Scanpix
FAMILIETRØBBEL: Britneys egen far ble nylig etterforsket etter det som skal ha vært en heftig krangel med barnebarnet sitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det har vært mye familiedrama den siste tiden for Britney Spears (37). I august skal tobarnsmoren ha tatt med seg sine to sønner på besøk hos faren sin Jamie Spears (67), hvor han angivelig skal ha havnet i en opphetet krangel med sitt ene barnebarn.

Krangelen skal ha endt med at Sean (13) låste seg inne på et rom, før Jamie slo inn døren, tok tak i barnebarnet sitt og ristet i ham. Britney, som i mange år har kjempet for å beholde omsorgsretten for sine to barn, reagerte med sinne på hendelsen og tok med seg guttene hjem.

Popstjernens eks og barnefar Kevin Federline (41) anmeldte senere Jamie for hendelsen, noe som resulterte i at politiet åpnet en etterforskning for barnemishandling.

Henla saken

Etterforskningen har pågått i noen uker, og har hatt store konsekvenser for Britneys far. Jamie fikk blant annet forbud mot å se barnebarna sine de neste tre årene, ifølge Us Weekly, og forrige uke ble det meldt at han trekker seg som datterens verge etter et drøyt tiår.

- Jamie må fokusere på helsen sin, men han er også blitt fortalt at han bør tre av så lenge på grunn av politianmeldelsen, fortalte en kilde nær Britney til People.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer