Hengte ut utro kvinne på Facebook

- Jeg skriver det jeg ønsker, sier den norske TV-kjendisen.

UTHENGT AV MINA: «Denne gifte dama jobber i (navnet på kirken), og har akkurat hatt seg med noen nær meg som selv er gift. Hva synes vi om det?» skrev Mina Hadjian om den angivelige utro kvinnen på sin Facebookside torsdag. Foto: TV2
UTHENGT AV MINA: «Denne gifte dama jobber i (navnet på kirken), og har akkurat hatt seg med noen nær meg som selv er gift. Hva synes vi om det?» skrev Mina Hadjian om den angivelige utro kvinnen på sin Facebookside torsdag. Foto: TV2 Vis mer
SEHER.NO: Den kjente TV- og radioprofilen Mina Hadjian er kjent for sine sterke meninger og sine noe kontroversielle utsagn. Denne gangen er det en gift kvinne ansatt i en kirke på Østlandet som får høre det av den tidligere «Studio 5»-kjendisen.

På sin Facebookside hengte hun nemlig torsdag ut kvinnen med navn og arbeidssted fordi hun angivelig skal ha hatt sex med en venn av henne.

«Hva mener vi om det?» spurte hun samtidig sine Facebookvenner.

Dermed raste debatten blant hennes 4.370 venner. Noen hyllet henne for at hun turte å sette fokus på saken, mens andre mente det var uansvarlig og hjerterått.

- Jeg skriver det jeg ønsker på min Facebook hjemmeside, som jeg deler med mine facebookvenner. Saken er grov av natur, så jeg synes jeg var mild i min fremtoning, sier Mina Fredriksstad Blads nettsider f-b.no.
 
«Denne gifte dama jobber i (navnet på kirken), og har akkurat hatt seg med noen nær meg som selv er gift. Hva synes vi om det?» var meldingen som poppet opp på profilen til den kjente Østfold-jenta.

Ifølge F-b.no valgte Hadjian å fjerne innlegget etter at det hadde kommet inn cirka 90 kommentarer på det hun hadde skrevet.

- Den var ment til å ligge ute en kort stund for å høre hva mine facebookvenner synes om saken. Der var det mange delte meninger, og debatten tok helt av, forteller Mina, som ikke ønsker å svare på om hun har tenkt tanken på hvilken belastning kan være for familie og eventuelle barn som er involvert.

- For å svare på spørsmålet må jeg avsløre detaljer i saken og det ønsker jeg ikke, sier hun til nettstedet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Damene blir så flotte i kroppen