Zara Larsson:

Hengte ut eksen på Snapchat

Popstjerna avslører hvorfor hun gjorde det slutt med eksen Ludwig Kronstrand (20).

SNAKKER UT: Zara Larsson (19) fortalte på Snapchat at eksen har vært utro mot henne. Foto: NTB Scanpix
SNAKKER UT: Zara Larsson (19) fortalte på Snapchat at eksen har vært utro mot henne. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Svenske Zara Larsson (19) har markert seg både i Skandinavia og internasjonalt med poplåtene «Lush Life», «Never Forget You» og «Ain't My Fault.»

Men det er langt ifra bare de fengende låtene som har gitt henne oppmerksomhet.

Buzzfeed har døpt henne til dronninga av Twitter på grunn av sin åpenhet og beinharde feminisme.

Nå har hun brukt det sosiale mediet Snapchat til å formidle et nytt, overraskende budskap: Ekskjæresten hennes, Ludwig Kronstrand (20), var angivelig utro med artisten Fiona Fitzpatrick (31).

Ville ha et åpent forhold

Etter å ha hatt et av-og-på-forhold i fire år, ble det slutt mellom Kronstrand og Larsson i fjor høst. Det fortalte hun i podcasten «Sanningens Mammor.»

- Hvis ikke noen har skjønt det så er jeg RÅSINGEL som aldri før og det vil jeg at dere skal huske på. Dere vet jo hvordan man alltid går tilbake til dårlige relasjoner og at man har det som en vane. En jævlig dårlig vane er hva det er. Men nå kjenner jeg at det virkelig er slutt, sa hun i podcasten den gangen.

På sin side har Kronstrand fortalt i podacsten Ludwig&Noel at det hele startet med at Larsson ville ha et åpent forhold, men at de ikke skulle forelske seg i noen andre, skriver svenske Hänt.

- Jeg stilte ikke flere spørsmål, jeg bare lot det være. Jeg lå med andre. Senere møtte jeg noen som jeg begynte å henge med og etterhvert begynte jeg å like henne. Jeg ble forelsket, fortalte han.

Fikk ikke kontaktet ham

Nå avslører Zara at det var Fiona Fitzpatrick (30) fra den svenske DJ-duoen Rebecca&Fiona Ludwig snakket om.

På Snapchat denne uken fortalte Larsson sin side av saken.

- Han var utro med Fiona. Og Noel visste om det, det er derfor vi ikke podder mer. (Noel Flike og Larsson hadde podcasten «Den Fantastiska Resan» sammen, journ. anm.)

Videre skrev Zara at Ludwig hadde dratt til Los Angeles i ti dager og slått av telefonen sin slik at hun ikke fikk kontaktet ham.

Senere fikk hun vite at han hadde bodd med Fiona og at de to hadde hatt kontakt i flere måneder bak ryggen hennes.

- Hver gang jeg har truffet Rebecca&Fiona har de vært sååå snille, men ligger med min gutt bak ryggen min. Hore, skrev Zara og avsluttet med:

- Men takk Gud for det, for nå har jeg verdens fineste kjæreste.

- Den fineste mannen i live

Nylig ble det kjent at Zara har innledet et forhold med den britiske modellen Brian Whittaker.

😭 how tho #mcm

Et innlegg delt av Zara Larsson (@zaralarsson)

Ingen har gått ut offentlig med nyheten, men Zara har publisert flere bilder av modellen på sin Instagram-konto, samt at de har likt hverandres poster i flere måneder.

Hun har også gjentatte ganger kommentert bildene hans. «Den fineste mannen i live», skriver hun under et bilde den unge modellen. «Jeg er svak for det siste bildet», skriver hun under et annet.

Hun har også vært åpen om at hun opplever sterke følelser om dagen: «Hei alle sammen, jeg vil bare fortelle alle sammen at jeg er forelsket, så neste det nye albumet blir pinlig», skrev hun på Twitter.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer