Henges ut som sexkunde

Brad Pitt og en rekke andre stjerner får sitt pass påskrevet i ny sex-bok.

SKANDALEBOK: Her er boken! Allerede på coveret navngis 18 påståtte horekunder. Foto: FAKSIMILE
SKANDALEBOK: Her er boken! Allerede på coveret navngis 18 påståtte horekunder. Foto: FAKSIMILE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Sammen med blant andre Kevin Costner, Matt LeBlanc, Laurence Fishburne og Kevin Federline henges Brad Pitt ut som horekunde i boken "Hoooking Up: You'll Never Make Love In This Town Again - Again".


Fire luksusprostituerte, Olivia, Carly, Amanda og Jennifer står bak boken, som er en oppfølger til originalen som kom for ti år siden. Den gang skapte boken sjokkbølger gjennom Hollywood. Mange av stjernene varslet rettssak mot forlaget. Men etterhvert måtte den ene etter den andre innrømme at de hadde en dårlig sak...


OGSÅ CLOONEY LOT SEG LURE: Se her!


Flere stjerner som Charlie Sheen gikk til det skritt å bekrefte at boken var sannferdig. Boken brøt en barriere ved at den navnga horekundene - og denne nye boken gjør akkurat det samme.


Avsløringene om Brad Pitt er ventet å slå ned som en bombe i filmbyen. Han har gått fra dene ene skjønnheten til den andre, og har vært gift med Jennifer Aniston i årene før han ble sammen med Angelina Jolie. Det skal altså ikke ha fått ham til å holde seg unna horer, hvis denne boken lever opp til forgjengeren.


Noen av horekundene, som Gene Simmons og Charlie Sheen, er blitt navngitt tidligere. Andre navn i boken er nye, deriblant Arnold Schwarzenegger, Candy Spelling og Britt Eklands datter Victoria Sellers.


Ifølge Aftonbladet blir Pamela Andersons eksmann Tommy Lee omtalt som "Herregud, den beste", mens Kevin Federline får kallenavnet "wigger" - et slanguttrykk for hvit neger.


Her er kundelista:


Guvernør Arnold Schwarzenegger


Kevin Costner


Adnan Khashoggi


Marcus Allen


Charlie Sheen


Laurence Fishburne


Marlon Wayans


Joe Pesci


Heidi Fleiss


Jean-Claude Van Damme


Brad Pitt


Ryan O'Neal


Candy Spelling


Tanya Roberts


Matt LeBlanc


Jack Nicholson


George Lucas


Mel Brooks


Anne Bancfroft


Steven Tyler


Victoria Sellers


Seymore Butts


Gene SimmonsMer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer