Henges ut som rasist etter Twitter-tabbe

Hollywood-stjernen fikk fansen på nakken.

I RASISME-BRÅK: Gwyneth Paltrow har fått mange fans på nakken etter at hun brukte ordene «Ni**as in paris for real» i en Twitter-melding. Foto: Stella Pictures
I RASISME-BRÅK: Gwyneth Paltrow har fått mange fans på nakken etter at hun brukte ordene «Ni**as in paris for real» i en Twitter-melding. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespilleren Gwyneth Paltrow (39) har fått tusenvis av fans over hele verden, takket være sine roller i filmer som «Shakespeare in love» og «The Avengers».

Men nå får 39-åringen kritikk etter at hun brukte et svært politisk ukorrekt uttryk om mørkhudete personer på sin Twitter-side.

«Ni**as in paris for real @mrteriusnash (the dream) tyty», skrev hun da hun så konserten til hip-hop stjernene Kanye West og Jay-Z i Paris lørdag.


Meldingen - som lå sammen med et bilde av artistene på scenen - førte raskt til sinte reaksjoner fra fans som reagerte  på ordvalget. Twitter-beskjeden spredde seg også raskt til nettsteder verden rundt.

- Hun gjorde en stor tabbe, det finnes ingen unnskyldning, skriver en leser som kaller seg «Sagsista762» i en kommentar på musikknettstedet buzzlov3.com.

- Det er fornærmende og foraktelig å bruke det ordet, legger brukeren «PhDiva» til, og får støtte av mange andre.

Til slutt valgte Gwyneth å forsvare ordbruken ved å hevde at hun ikke mente noe med å bruke det spesielle ordvalget.

«Hold opp, det er tittelen på sangen!» skrev hun som svar til en av kritikerne.

Hennes venn Terius Nash, også kjent som musikkprodusenten The Dream, tok senere på seg skylden for å ha lagt ut den første meldingen.

«Beklager forvirringen, det var jeg som skrev «Ni**as in paris for real» fra Gwyneths telefon. Vennligst tiligi oss.»


Foreløpig er det imidlertid usikkert om dette er nok til å tilfredsstille Gwyneths opprørte tilhengere...

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg hadde en lang og firkantet rumpe

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer