CHAMPAGNE: Natt&Dag påstår at Mia er laget av Champagne. Foto: Se og Hør
CHAMPAGNE: Natt&Dag påstår at Mia er laget av Champagne. Foto: Se og HørVis mer

Henges ut som partyløver

Natt&Dag harselerer med noen av Norges største kjendiser. Igjen.

Gratisavisa har i sin nyeste utgave kåret de 15 "beste" begersvingerne i hovedstaden, og store navn som kulturminister Trond Giske, skuespillerinne Mia Gundersen Lelienhof og hotellkonge Petter Stordalen er på den "fuktige" lista.

- Vi så faktisk kulturministeren ta med seg ølen sin ut i ærverdige Karl Johans gate en gang. Misunnelige fotgjengere forsøkte å fortelle sin minister at dette jo var ulovlig, skriver avisa om Giske.

Her er noe av hva de skriver om andre kjendisene:

Mia Gundersen Lelienhof:
- Mens oss andre vanlige dødelige er laget av 2/3 vann, er Mia Gundersen laget av Champagne. Den 40-ettellerannet gamle divaen fester høyt, og anlegger alltid flørtende bedroom eyes etter et par glass. Mia drikker imidlertid mindre om mannen Marcel er med på festen.

Erik "Myggen" Mykland:
- Det er sunnere å drikke seg full enn å spille fotball, det vet alle. Og ikke minst veldig mye morsommere! Myggen har visst en kåk på Bislett/St. Hanshaugen et sted, men tilbringer minst like mye tid på den lokale bula Fly Fisher, hvor stamkundene for lengst har kommet over kjendisstatusen, og innlemmet ham i det gode selskap.

Mari Boine:
- Etter sin andre skilsmisse ser det ut som om vår verdensmusikkdiva nummer én har fått en ny vår, eller indian summer om du vil. Det er henne vel forunt!

Onkl P:
- Bondegutten med byens skarpeste nese for ølbonger, bare spør en hvilken som helst festfikser eller promotør. Ser du ham i nærheten av ditt backstagerom, er det best å passe på at drikkevarene ligger trygt innelåst.

Petter Stordalen:
- For Stordalen er det like viktig å passe på at venner og kontakter (og ham selv) har nok i glasset, som at pengene vokser og kroppen holder seg i form ...

Utenom å ha provosert tusenvis av lesere med saken "Natt&Dags guide til: Rus på resept - Veldig digg og helt lovlig!", har avisa også sjokkert med "Natt&Dags guide til å få sex med muslimer (Et innspill til forbrødring mellom Vesten og islam) ".

Hva blir det neste ...?