Henges ut som partyløver

Natt&Dag harselerer med noen av Norges største kjendiser. Igjen.

CHAMPAGNE: Natt&Dag påstår at Mia er laget av Champagne. Foto: Se og Hør
CHAMPAGNE: Natt&Dag påstår at Mia er laget av Champagne. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Gratisavisa har i sin nyeste utgave kåret de 15 "beste" begersvingerne i hovedstaden, og store navn som kulturminister Trond Giske, skuespillerinne Mia Gundersen Lelienhof og hotellkonge Petter Stordalen er på den "fuktige" lista.

- Vi så faktisk kulturministeren ta med seg ølen sin ut i ærverdige Karl Johans gate en gang. Misunnelige fotgjengere forsøkte å fortelle sin minister at dette jo var ulovlig, skriver avisa om Giske.

Her er noe av hva de skriver om andre kjendisene:

Mia Gundersen Lelienhof:
- Mens oss andre vanlige dødelige er laget av 2/3 vann, er Mia Gundersen laget av Champagne. Den 40-ettellerannet gamle divaen fester høyt, og anlegger alltid flørtende bedroom eyes etter et par glass. Mia drikker imidlertid mindre om mannen Marcel er med på festen.

Erik "Myggen" Mykland:
- Det er sunnere å drikke seg full enn å spille fotball, det vet alle. Og ikke minst veldig mye morsommere! Myggen har visst en kåk på Bislett/St. Hanshaugen et sted, men tilbringer minst like mye tid på den lokale bula Fly Fisher, hvor stamkundene for lengst har kommet over kjendisstatusen, og innlemmet ham i det gode selskap.

Mari Boine:
- Etter sin andre skilsmisse ser det ut som om vår verdensmusikkdiva nummer én har fått en ny vår, eller indian summer om du vil. Det er henne vel forunt!

Onkl P:
- Bondegutten med byens skarpeste nese for ølbonger, bare spør en hvilken som helst festfikser eller promotør. Ser du ham i nærheten av ditt backstagerom, er det best å passe på at drikkevarene ligger trygt innelåst.

Petter Stordalen:
- For Stordalen er det like viktig å passe på at venner og kontakter (og ham selv) har nok i glasset, som at pengene vokser og kroppen holder seg i form ...

Utenom å ha provosert tusenvis av lesere med saken "Natt&Dags guide til: Rus på resept - Veldig digg og helt lovlig!", har avisa også sjokkert med "Natt&Dags guide til å få sex med muslimer (Et innspill til forbrødring mellom Vesten og islam) ".

Hva blir det neste ...?

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer