Henges ut som nazist

På leggene har hun tatovert symboler for «Hvit makt»...

"HVIT MAKT": Stipperen og modellen Michelle McGee, som har fått skylden for bruddet mellom Sandra Bullock og Jesse James, henges nå ut som nazist.
"HVIT MAKT": Stipperen og modellen Michelle McGee, som har fått skylden for bruddet mellom Sandra Bullock og Jesse James, henges nå ut som nazist. Vis mer
SEHER.NO: Michelle McGee har fått skylden for bruddet mellom Sandra Bullock (45) og Jesse James (40), og nå går omdømmet hennes på en ny smell - hun blir nemlig hengt ut som nazist.

Den skandaleombruste McGee har skapt seg et navn i Hollywood gjennom stripping, pornofilmer, og tatoveringer. Og hun har også stillt opp for nazistiske bilder.

Stripperen har bokstavene «W» og «P» tatovert på baksiden av leggene, noe som betyr «White Power», altså hvit makt. Hun gjorde også den nazistiske salutten under fotoshooten som foregikk i nærheten av hennes hjem i San Diego ifølge rettspapirer, skriver TheHollywoodGossip. 

Bildene ble gjennoppdaget som en del av en stygg skilsmissesak mellom McGee og eksmannen Ronald Shane Modica. Den tidligere ektemannen hevder også at hun er en depressiv dopmisbuker.

Bildene ble tatt for flere år siden, og selv om nazi-temaet var fotografens idè, skal Michelle ha vært svært entusiastisk.

McGee hevder hun har hatt en 11 måneders affære med Sandra Bullocks mann, Jesse James. Nå melder UsMagazine at «The Blind Side»-stjernen er i kontakt med skilsmisseadvokater. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: - Jeg er så utrolig lei meg