PÅ FØRSTE RAD: Omer satt på første rad under minneseremonien for Michael på Staples Centre for to uker siden. Det har nå satt igang en enorm rykteflom rundt nordmannens forhold til popkongen og en rekke oppslag i verdenspressen. Foto: AP
PÅ FØRSTE RAD: Omer satt på første rad under minneseremonien for Michael på Staples Centre for to uker siden. Det har nå satt igang en enorm rykteflom rundt nordmannens forhold til popkongen og en rekke oppslag i verdenspressen. Foto: APVis mer

Henges ut som Jackos kjærlighetsbarn

- Vi er vant til at mediene skriver det de vil, sier Omers mor.

SEHER.NO: Det at norske Omer Bhatti (25), som lenge hadde et nært forhold til den avdøde popkongen Michael Jackson, satt på første rad under den høytidelige minneseremonien for popstjernen for to uker siden, har fått rykter til å florere i verdenspressen.

I forrige uke var det amerikanske medier som spekulerte i hva slags tilknytning den norske 25-åringen hadde til Jackson. Og denne uken er det flere britiske medier som har tatt tak i saken. Og tirsdag har saken spredd seg videre til både Danmark og Sverige i tillegg til den britiske pressen. 

Ifølge The Sun, som har saken på topp i papirutgaven, skal flere kilder ha hevdet at Omer kan være Michaels fjerde barn og "hemmelige sønn", og at han nå har søkt om å bli DNA-testet for å bevise familietilknytningen.
På forsiden av Storbritannias største avis er tittelen: "Jacko's 4th child" under stikktittelen "Exclusive: 'Son" at memorial".

Omers familie, som har holdt en lav profil siden Jacksons død, har ikke villet kommentere rykteflommen.

Og når Seher.no forteller Omers mor, Pia, om The Suns sak onsdag morgen, sier hun at hun er vant til medienes spekulasjoner.

- Vi har ingen kommentar til dette, sier hun på telefonen.

Men hvordan reagerer dere på alle disse oppslagene?

- Vi har ingen reaksjoner. Vi er vant til at mediene skriver det de vil, avslutter hun.
Årsaken bak spekulasjonene skal være den skremmende likheten mellom nordmannen og Jackson, samt Jacksons yngste sønn Blanket (7).

I tillegg skal Michael angivelig ha fortalt venner at Omer var resultat av et one-night stand han hadde i 1984.

Etter 25-åringens fødsel skal Jackson ha sendt flere ansatte til Oslo for å hjelpe Omers mor, og det at nordmannen i flere år bodde sammen med Jackson i hans millionvilla Neverland og er med på utallige familiebilder, har ikke akkurat minsket rykteflommen.

I forrige uke skrev også Dagbladet en sak vedrørende Omers forhold til Michael, hvor ryktene fra amerikanske National Enquirer ble gengitt. 

Den amerikanske tabloidavisen hevdet imidlertid at Omer var resultat av et one-night stand i 1987, noe som er en klar feil, da nordmannen ble født i 1984.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Han var den beste faren