HENGES UT: Dette er ikke første gangen det går rykter om norske Omer Bhatti. Familien ønsker ikke å kommentere ryktene. Foto: All Over Press
HENGES UT: Dette er ikke første gangen det går rykter om norske Omer Bhatti. Familien ønsker ikke å kommentere ryktene. Foto: All Over Press Vis mer

Henges ut som barnet til Janet

- Vi har lenge hørt om disse ryktene, sier Omer Bhattis søster.

Publisert
SEHER.NO: Det har tidligere blitt hevdet at Omer Bhatti (27) var Michael Jacksons sønn. Nå skriver tabloidavisen National Enquirer at han kan være Janet Jacksons barn.

- Vi har lenge hørt om disse ryktene. Men vi har ingen kommentar til dette oppslaget, forteller Omer Bhattis søster, Helen, til VG.

Tabloidavisen skriver at Bhatti er Janets til nå ukjente sønn, som hun fikk da hun var gift med James DeBarge. Dette skjedde i 1984, og det er DeBarges mor som hevder Omer er hennes barnebarn.

Helen Bhatti forteller på vegne av familien at de ikke kommer til å gå rettslige skritt i denne saken.

- Vi kommer ikke til å foreta oss noe i forbindelse med dette oppslaget, sier hun til avisen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg orket ikke gjøre noe som helst

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer