Henges ut på grunn av vekten

Den amerikanske TV-stjernens kommentarer om Adeles kropp skaper storm i USA.

RAMMES AV VEKT-KOMMENTARER: Mange fans har løpt til Adeles forsvar etter at hun har blitt rammet av en rekke kommentarer om sin vekt fra Joan Rivers. Foto: FameFlynet
RAMMES AV VEKT-KOMMENTARER: Mange fans har løpt til Adeles forsvar etter at hun har blitt rammet av en rekke kommentarer om sin vekt fra Joan Rivers. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popstjernen Adele har de siste årene gjort enorm suksess som artist, og kunne tidligere i år juble igjen, da hun fikk en Oscar-pris for sin Bond-sang «Skyfall».

Men ikke alle minnene fra Oscar-utdelingen er like hyggelige for -åringen.

Den amerikanske TV-stjernen og komikeren Joan Rivers har nemlig skapt krafitg debatt i USA etter at hun avslørte at hun spøkte med Adeles vekt, før sangerinnen skulle opptre under Oscar-showet.

- Da jeg traff henne bak scenen, var hun veldig nervøs. Hun sa «halsen min, halsen min, jeg tror ikke jeg kan svelge». Jeg svarte «joda, du kan svelge», avslørte Rivers i februar på talkshowet til David Letterman.

Kommentarene har ført til kraftige reaksjoner fra mange amerikanere, som reagerer på det de oppfatter som mobbing av Adele.

Rivers har flere ganger blitt oppfordret til å be Adele om unnskyldning, men i et live-intervju med nettavisen «The Huffington Post, valgte hun isteden å puste nytt liv til ilden.

- Kommentarene er ikke slemme. Hun er en lubben kvinne, som er veldig, veldig rik. Hun burde roe seg ned - eller gå ned i vekt! Jeg skulle be om unnskyldning, så jeg kjøpte en annonse på rumpa hennes hvor det står «Du er ikke tykk». Da var det fortsatt plass til flere annonser.

- Adele er vakker og har over hundre millioner dollar i banken, men la oss slå fast at hun er tykk, sier hun.

Tidligere har Rivers også kommentert vekten til andre kvinnelige kjendiser som Christina Aguilera og Oprah Winfrey.

Adele har foreløpig ikke kommentert vekt-kommentarene fra TV-stjernen.

LES OGSÅ: Planlegger å gifte seg hjemme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer