FAR OG DATTER: Allen er datter av musikeren og skuespilleren Keith Allen. Foto: Stella Pictures
FAR OG DATTER: Allen er datter av musikeren og skuespilleren Keith Allen. Foto: Stella PicturesVis mer

Henger ut Posh, igjen

Sangerinne Lily Allen klarte ikke dy seg under intervju.

SEHER.NO: På tross av sitt nye "good girl" image, klarte ikke sangerinne Lily Allen (22) å dy seg under et intervju med The Mail on Sunday's You magazine nylig.


Popstjernen, som er kjent for å være ganske så rappkjefta ovenfor andre kjendiser, simpelthen måtte benytte seg av muligheten til å slenge litt dritt om Victoria "Posh Spice" Beckham.


Allen beskylder blant annet Victoria for å være besatt av kjendisstausen, og mener hun kun er kjent for å være kjent, skriver Daily Mail.


Lily, som selv har fått en betraktelig slankere ramme over sommeren, mener fru Beckham kun er opptatt av å se og bli sett.


- Hun promoterer jo ingen ting, hun trenger ikke pengene, så alt handler egentlig om det å være kjendis. Jeg kan aldri se for meg et liv der alt dreier seg om å være kjent. Jeg lager musikk, det er det jeg er her for. Jeg ville aldri gått ut offentlig for noen annen grunn. Jeg har det så bra med megselv akkurat nå, så det ville aldri falt meg inn å gjøre, sier Allen i intervjuet.


Poprebellen, som er datter av musiker og skuespiller Keith Allen, mener selv hun er blitt flinkere til å kontrollere "kjeften sin".


- Jeg er lykkeligere, og da klarer jeg ikke få megselv til å snakke dritt. Jeg blir overrasket over hvor ofte jeg nå forsvarer folk. Jeg så Paris Hilton på det David Letterman showet nylig og da tenkte jeg "hvorfor er han så fæl mot henne?", sier Allen.


Popstjernen endte nylig forholdet med sin kjæreste gjennom to år, Seb Chew, og det ryktes nå at hun dater 15 år eldre Ed Simons fra The Chemical Brothers.


Men Allen nekter for at det er grunnen til at hun er så lykkelig om dagen.


- Det er ikke det som gjør meg lykkelig. Man bør aldri basere ens lykke på en annen person. Noen ganger hjelper det på selvtilliten, men det har ikke vart så lenge, og lykkefølelsen startet lenge før det, sier hun.


LES OGSÅ: - Gurglet under dopsalg