- Henger meg ikke opp i utseendet

Etter bruddet med sin 19 år yngre kjæreste, er «Charterfeber»-Hilde klar på hva hun ser etter i en mann.

VELDIG SINGEL: - Jeg vil ha en kjæreste med selvironi og masse humor, forteller Hilde til Seher.no. Foto: Per Ervland, Seher.no
VELDIG SINGEL: - Jeg vil ha en kjæreste med selvironi og masse humor, forteller Hilde til Seher.no. Foto: Per Ervland, Seher.no Vis mer
SEHER.NO: I sommer ble det kjent at Hilde Skovdahl Jørstad (41) - bedre kjent som «Charter-Hilde» hadde gjort det slutt med sin 19 år yngre kjæreste Robin Rodahl.

Og nå avslører 41-åringen at hun er på utkikk etter en mann med masse humor.

- At han er snill er det viktigste. Så må han ha selvironi og masse humor. Han må være glad i dyr og barn. Og han må elske livet!

- Utseende, det henger jeg meg ikke opp i, selv om ingen tror det etter han forrige kjæresten min. Han var jo veldig pen. Men han må altså ha humor, glimt i øyet og være seg selv. Når jeg er nervøs har jeg en tendens til å le, og det er viktig at de ser den greia der, sier hun til Seher.no.

«Charterfeber»-kjendisen - som er aktuell i den syvende sesongen av TV3-serien - synes folk har vært litt for opptatt av å snakke om ekskjæresten hennes, til tross for at forholdet tok slutt for over et halvt år siden.

- Jeg er veldig singel, og jeg er veldig lei spørsmål om ekskjæresten min. Folk sender inn tips til media og sier at vi skal ha møttes og sånn. Det er nesten så jeg får lyst til å hysterisk skrike «nå er det nok». Det forfølger meg litt, og jeg merker jeg er veldig sår på det, innrømmer hun.

Og selv om Hilde for tiden er i full gang med sitt nye treningsprogram, drømmer hun slett ikke om noen treningsnarkoman som kjæreste. Hun får nemlig mer enn nok av sin personlige trener.

- Jeg banner og svetter, men da sier han bare «så tar vi 20 til». Tenk å være sammen med en sånn fyr som trener hele tiden! Han er sikkert sånn som våkner midt på natta og skal ta 15 sit-ups og sånn.

«Charterfeber - kjentfolk på tur» sendes på TV3 på tirsdager klokka 20.30. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Folk tror jeg er drita hele tiden