- Hender jeg får blackout på direkten

Direktesendinger kan være ubehagelig for Guri Solberg.

NERVØS: Lørdag leder Guri Solberg og Carsten Skjelbreid den direktesendte finalen i «Skal vi danse» og Guri innrømmer at direktesendinger kan være svært nervepirrende.  Foto: FameFlynet Norway
NERVØS: Lørdag leder Guri Solberg og Carsten Skjelbreid den direktesendte finalen i «Skal vi danse» og Guri innrømmer at direktesendinger kan være svært nervepirrende. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

SEOGHØR.NO: Lørdag kveld sendes den direktesendte finalen i «Skal vi danse» der det avgjøres om Kim-Daniel Sannes eller Eirik Søfteland blir årets vinner.

I hele høst har det vært stor spenning på parketten, og litt ekstra spennende har det vært for programlederne Carsten Skjelbreid og Guri Solberg som hver uke leder sendingene. Guri forteller at det er både nervepirrende og morsomt å lose seerne gjennom et direktesendt program.

- Jeg merker det litt på nervene. Jeg er alltid litt spent. Det er alltid en herlig uforutsigbarhet ved å være med på direktesending og jeg omfavner det, sier Solberg til Seoghør.no.

Ikke redd for å feile

Og skulle hun si noe feil foran kameraet tar hun det ikke så tungt.

- Hvis jeg kløner litt eller sier noe feil gjør det meg ingenting. Det kan være alright at ikke alt er riktig alltid.

FINALISTENE: Lørdag kjemper Kim-Daniel Sannes og hans dansepartner Elena Bokoreva Wiulsrud om seieren mot Eirik Søfteland og Nadya Khamitskaya. Foto: FameFlynet Norway
FINALISTENE: Lørdag kjemper Kim-Daniel Sannes og hans dansepartner Elena Bokoreva Wiulsrud om seieren mot Eirik Søfteland og Nadya Khamitskaya. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Men noen få ganger har plutselig alt stått stille.

- Hvis jeg får black out, som jeg har fått noe ganger, er det mer ubehagelig. Men stort sett er det bra når ting ikke går helt etter planen.

- Hva skjer når du får black out under sending?

- Da må man prøve å komme på noe annet å si hvis man ikke husker det opprinnelige. Det er ikke noe farlig. Det er ingen som dør om jeg gjør noe feil og derfor er jeg ikke så redd for det heller.

Solberg innrømmer at høsten har vært morsom, men også slitsom og etter jul flytter hun sammen med familien til New York.

LES OGSÅ: Flytter til New York