<strong>LYKKELIG GIFT:</strong> Chris Hemsworth og kona Elsa Pataky har tre barn på under fire år, og ungenes utsagn skaper ofte morsomme historier. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG GIFT: Chris Hemsworth og kona Elsa Pataky har tre barn på under fire år, og ungenes utsagn skaper ofte morsomme historier. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hemsworths datter overrasket med et inderlig ønske

- Jeg måtte jeg vri om hjernen min for å for å finne riktig svar, ler Hollywood-stjernen Chris Hemsworth.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hollywood-paret Chris Hemsworth (32) og Elsa Pataky (39) har hendene fulle med hektiske dager som skuespillere og småbarnsforeldre til datteren India Rose (4) og tvillingsønnene Sasha og Tristan (2).

Heldigvis er barna som oftest gode venner, men det er en ting storesøsteren virkelig misunner lillebrødrene sine.

- De går absolutt overens, men de har sine øyeblikk som alle andre søsken. Og akkurat nå er datteren min veldig misunnelig på guttene, delte Hemsworth med Ellen DeGeneres mandag, ifølge UsWeekly.com.

- Hun sa til meg her om dagen: «Pappa jeg vil også ha en av de tingene Sasha og Tristan har.» «Hva tenker du på?» svarte jeg. Og hun bare: «De tingene de har mellom beina som du også har».

Saken fortsetter under bildet.

<strong>FULL RULLE:</strong> Storesøster India vil være helt lik som lillebrødrene sine. Her er familien på tur i London. Foto: NTB Scanpix
FULL RULLE: Storesøster India vil være helt lik som lillebrødrene sine. Her er familien på tur i London. Foto: NTB Scanpix Vis mer

En lattermild «Thor»-stjerne innrømmer at han ble tatt på senga av datterens ønske, og at han var usikker på hvordan han skulle fortsette samtalen.

- Jeg startet med å si: «Åhh.. Hmm. Vel, du skjønner..», og så måtte jeg vri om hjernen for å for å finne riktig svar.

Hemsworth forklarte fireåringen at jenter har noe som ikke gutter har, nemlig pupper, men det imponerte ikke den lille jenta.

- «Jeg ønsker meg virkelig en», ba hun videre. «En penis?» spurte jeg, og hun bekreftet raskt: «Jeg vil ha en penis!»

- Så jeg svarte, siden hun bare er fire år: «Vet du hva? Du kan bli akkurat hva du ønsker å bli», og da svarte hun raskt «Tusen takk, pappa» før hun løp ut for å leke igjen. Jeg må nok ta opp igjen denne samtalen om noe år, smilte kjekkasen mens publikum lo godt.

Hemsworth, som er storebroren til «Hunger Games»-stjernen Liam Hemsworth (26), har vært gift med den syv år eldre spanske skjønnheten, Elsa Pataky, siden 2010.

 

LES OGSÅ: Chris Hemsworth gikk drastisk ned i vekt

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer