ÅPNER SEG: Liam Hemsworth kaller eks-forloveden, Miley Cyrus, en fri sjel. Her er de sammen på et event i 2012. Foto: NTB Scanpix
ÅPNER SEG: Liam Hemsworth kaller eks-forloveden, Miley Cyrus, en fri sjel. Her er de sammen på et event i 2012. Foto: NTB ScanpixVis mer

Hemsworth åpner seg om den brutte forlovelsen

- Det var ikke bare en flørt.

SEOGHØR.NO: I fire år var Liam Hemsworth (25) og Miley Cyrus (22) et av Hollywoods mest populære kjærestepar.

Nå, to år etter at det ble slutt, letter kjekkasen på sløret om forholdet til den verdenskjente popstjernen.

- Man forelsker seg i den man forelsker seg i. Man kan ikke velge. Og noen mennesker har litt mer bagasje enn andre, sier han til Men's Fitness, ifølge UsWeekly.com.

«Hunger Games»-stjernen falt for Cyrus på filmsettet til det romantiske dramaet «The Last Song» i 2009. To år etterpå fridde han til henne med en gigantisk 3,5 karat Neil Lane-ring. Men noe bryllup ble det aldri.

I september 2013 kom nemlig nyheten om at paret hadde brutt forlovelsen - kort tid etter Mileys skandaløse MTV VMA-opptreden med Robin Thicke (38).

Og allerede dagen etter bruddet ble Liam sett i het omfavnelse med den mexicanske modellen Eiza Gonzales (25).

Skuespilleren ser likevel tilbake på forholdet med Miley som mye mer enn bare en flyktig romanse.

- Vi var sammen i fire år, så jeg tror ikke de følelsene noen gang vil forandre seg. Og det er bra for det beviser for meg at det var ekte. Det var ikke bare en flørt. Det var en viktig del av livet mitt og det kommer det alltid til å være.

Saken fortsetter under bildet.

FILM BLE VIRKELIGHET: Liam og Miley forelsket seg på settet til filmen "The Last Song". Foto: NTB Scanpix
FILM BLE VIRKELIGHET: Liam og Miley forelsket seg på settet til filmen "The Last Song". Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vanskelig å finne ny kjæreste

Etter at det ble slutt mellom dem, så har «Wrecking Ball»-sangeren hatt flere profilerte forhold til blant annet menn og kvinner, og i september stod hun frem som panseksuell.

- Hun er en fri sjel. Jeg tror alltid hun vil overraske folk med det hun gjør, men hun er ikke en ondsinnet person på noen måte. Hun er en ung jente som vil gjøre som hun ønsker, sier han til bladet.

I sommer ble Liam koblet til skuespillerkollega Maika Monroe (22), men nå er han singel og trives for øyeblikket med det.

- Det er vanskelig å date. Jeg er konstant på reise og jeg går ikke ut på klubber. Jeg har en liten, men fantastisk gruppe venner i livet mitt, men jeg møter så og si aldri noen nye. Det er tøft å ha et forhold i denne bransjen, men ikke i den grad at det gjør meg deprimert.

- Jeg jobber konstant og jeg elsker å jobbe. Så jeg føler ikke at jeg går glipp av noe. Jeg føler at jeg fokuserer på de riktige tingene og prioriterer på riktig måte, og jeg er en sunn og glad person, avslutter han.

FRA LYKKELIGE TIDER: Her er eks-paret på en hyggelig luftetur med hunden i Toluca Lake i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix
FRA LYKKELIGE TIDER: Her er eks-paret på en hyggelig luftetur med hunden i Toluca Lake i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Miley Cyrus slet med sterk angst og depresjon