HEMMELIGHETSFULL: Aksel Hennie vil verken bekrefte eller avkrefte om han skal spille i den nye «Die Hard»-filmen.  Foto: FameFlynet Norway
HEMMELIGHETSFULL: Aksel Hennie vil verken bekrefte eller avkrefte om han skal spille i den nye «Die Hard»-filmen. Foto: FameFlynet NorwayVis mer

Hemmelighetsfull om Hollywoodplaner

Aksel Hennie vil ikke si om han skal spille i ny Bruce Willis-film.

SEOGHØR.NO: Aksel Hennie (36) kan være klar for sitt livs filmrolle. Den nyforlovede skuespilleren står oppført på rollelisten til  IMDB.com.  i den nye storfilmen «Die Hard 5», med Bruce Willis i hovedrollen.

- Når imdb.com skriver at en skuespiller ryktes klar for en film, viser det seg ofte å stemme. Dette er generelt en meget pålitelig side, og det er ofte ild bak røyken de kommer med, sier Einar Aarvig i Filmmagasinet

Riktignok tar IMDB forbehold om at Hennie ikke er blant de bekreftede skuespillerne, men står oppført med betegnelsen «ryktes» bak navnet.

Hennie har vært på audition for storfilmen, men vil ikke si om han har fått rollen.

- Jeg vil verken avkrefte eller bekrefte ryktet, men så vidt jeg vet skal jeg ikke være med i den filmen, sier han til Dagbladet.

Aarvig mener en eventuell rolle i Die Hard 5 kan bety enormt for Aksel Hennie som skuespiller. 

-  Det åpner jo døren til Hollywood. Samtidig kan det også bli med det. Det er ingen automatikk i at det vil komme nye roller i storfilmer for Hennie, advarer Aarvig.

Hennie utelukker ikke en karriere i USA, men forteller til avisen at det norske publikumet er viktigst for ham.
 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Får trusselbrev etter forlovelsen